ESET File Security-extensie nu beschikbaar voor Microsoft Azure

Sliedrecht, 10 juli 2015 – Net als fysieke servers zijn ook gevirtualiseerde servers vatbaar voor malware. Beveiligingsspecialist ESET introduceert daarom ESET File Security voor Microsoft Azure. Het gaat hier om een VM-extensie waarmee virtuele servers optimaal tegen malware kunnen worden beschermd. Door de officiële samenwerking tussen Microsoft en ESET is deze extensie geoptimaliseerd en daardoor nog eenvoudiger te installeren door Microsoft Azure gebruikers. ESET File Security is vanaf zondag 12 juli 2015 beschikbaar voor Microsoft’s cloud-platform.

Microsoft biedt binnen het Azure-platform een aantal standaard beveiligingsmogelijkheden. Dat is echter niet voldoende om virtual machines ook goed te beschermen tegen malware. ESET File Security lost dit probleem nu op. De introductie van ESET File Security biedt bovendien als groot voordeel dat gebruikers ook op Microsoft Azure kunnen blijven werken met de leverancier van beveiligingsoplossingen die ze al kennen en vertrouwen.

Rapportages en beheer
ESET File Security levert gedetailleerde en diepgaande security logs, informatie over de beveiligingsstatus en systeemnotificaties. Native clustering support stelt IT-administrators in staat om automatisch settings te repliceren in een cluster-omgeving. Verder is ESET File Security, door gebruik te maken van ESET Remote Administrator 6, volledig te beheren via een web-console.

“ESET File Security biedt gevirtualiseerde file-servers een uitstekende bescherming tegen malware. Door de ESET NOD32 scanning engine, de hoge detectie-snelheden, de goede werking en stabiliteit is deze oplossing ideaal voor gevirtualiseerde omgevingen”, zegt Dave Maasland, Managing Director van ESET Nederland.

“ESET levert uitstekende beveiligingsoplossingen voor onze klanten”, aldus Nicole Herskowitz, Senior Director van Product Marketing, Microsoft Azure. “We zijn daarom erg enthousiast dat ESET File Security nu beschikbaar is in de Microsoft Azure-marktplaats.”

Lees meer over ESET File Security VM extension.

Over ESET
Sinds 1987 ontwikkelt ESET bekroonde beveiligingssoftware die meer dan 100 miljoen gebruikers helpt om technologie veiliger te gebruiken. Het brede portfolio van beveiligingsproducten is geschikt voor alle populaire platformen en biedt bedrijven en consumenten over de gehele wereld de perfecte balans tussen prestaties en proactieve bescherming. Het wereldwijde verkoopnetwerk beslaat 180 landen, met regionale kantoren in Bratislava, San Diego, Singapore en Buenos Aires. Kijk voor meer informatie op http://www.eset.nl of volg ons op LinkedIn, Facebook en Twitter.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: