Zorg voor de laatste versie van ESET voordat u Windows 10 installeert

Gratis upgrade van de nieuwste versie van ESET-beveiligingsproducten voor thuis en zakelijk gebruik

Sliedrecht, 28 juli 2015 – Vanaf 29 juli 2015 is de nieuwe besturingssoftware van Microsoft, Windows 10, beschikbaar. Voordat gebruikers dit installeren, is het raadzaam om eerst de versie van de beveiligingssoftware te controleren. Zo zijn de beveiligingsproducten ESET Smart Security en ESET NOD32 Antivirus vanaf versie 7 compatible met Windows 10. Het is aan te raden oudere versies van ESET-producten eerst gratis naar een nieuwere versie te upgraden.

Bedrijven die alle endpoint-apparatuur naar Windows 10 gaan upgraden, wordt geadviseerd om versie 5 of 6 van ESET Endpoint Security en ESET Endpoint Antivirus te gebruiken. Alle settings en licenties blijven dan ook na de migratie naar Windows 10 werken.

Voor zowel consumenten als zakelijke gebruikers heeft ESET een speciale supportwebpagina gelanceerd met meer informatie over de upgrade naar Windows.

Over ESET
Sinds 1987 ontwikkelt ESET bekroonde beveiligingssoftware die meer dan 100 miljoen gebruikers helpt om technologie veiliger te gebruiken. Het brede portfolio van beveiligingsproducten is geschikt voor alle populaire platformen en biedt bedrijven en consumenten over de gehele wereld de perfecte balans tussen prestaties en proactieve bescherming. Het wereldwijde verkoopnetwerk beslaat 180 landen, met regionale kantoren in Bratislava, San Diego, Singapore en Buenos Aires. Meer informatie is te vinden op http://www.eset.nl of volg ons op LinkedIn, Facebook en Twitter.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: