WatchGuard Technologies benoemt drie nieuwe directieleden

Den Haag, 27 augutus 2015WatchGuard Technologies heeft Andrew Young aangesteld als vice-president productmanagement en Wayson Vannatta als vice-president informatietechnologie. Daarnaast is Erik Halvorsen, de voormalig senior director sales van Noord-Amerika, gepromoveerd tot vice-president sales van Amerika. Het trio brengt meer dan 50 jaar ervaring met zich mee in een periode waarin WatchGuard een versnelde groei laat zien en waarin de nadruk ligt op productinnovatie.

“We maken momenteel een grote groei mee, voeren veel innovaties door en hebben vanuit de markt veel erkenning gekregen”, zegt Prakash Panjwani, chief executive officer bij WatchGuard. ”Erik, Andrew en Wayson brengen enorm veel ervaring met zich mee. Hiermee tonen we aan dat we beschikken over een uiterst vakkundig en professioneel team waarmee we WatchGuard’s momentum kunnen behouden en versnellen.”

Andrew Young: vice-president productmanagement

Andrew Young WatchGuard Technologies Als vice-president productmanagement bij WatchGuard krijgt Young de verantwoordelijkheid voor het managen van de producten en programma’s, en over de strategie voor de producten. Hij heeft meer dan 20 jaar ervaring in het vermarkten van hardware, software en SaaS-producten.

Young heeft eerder gewerkt voor Gemalto. Hier nam hij ook het productmanagement onder zijn hoede. Dit gold voor alle Identity Protection-producten voor de segmenten enterprise, elektronisch bankieren en Trusted Identity. Daarvoor heeft hij 11 jaar bij SafeNet gewerkt, waar hij verschillende productmanagementfuncties heeft ingevuld op het gebied van IPsec en SSL VPN, high-speed encryptie en Identity en Authentication. Voordat hij bij SafeNet in dienst kwam, heeft Young engineeringteams gemanaged bij Rainbow Technologies.

Wayson Vannatta: vice-president IT

Wayson Vannatta WatchGuard TechnologiesVannatta komt in dienst als vice-president IT en gaat richting geven aan de IT-strategie van WatchGuard. Hieronder vallen ook de applicaties en wereldwijde infrastructuur. Hij brengt meer dan 18 jaar aan ervaring mee als het gaat om beheren, ontwikkelen en gebruiken van IT.

Vannatta was eerder vice-president technologie bij InfoSpace, waar hij verantwoordelijk was voor software engineering, infrastructure engineering, corporate systems en datawarehousemanagement. Hij bekleedde bij InfoSpace ook een aantal senior IT-posities. Daarnaast heeft hij een cruciale rol gespeeld bij het verplaatsen van de gehele infrastructuur naar de public cloud, het stroomlijnen van het leveren van softwareoplossingen en het verbeteren van de winstgevendheid. Voor InfoSpace was hij werkzaam in diverse programmamanagementposities bij AT&T Wireless. Hij begon zijn carrière bij de luchtmacht.

Erik Halvorsen: vice-president sales Amerika

Halvorsen wordt als vice-presidenErik Halvorsen WatchGuard Technologiest van sales in Amerika verantwoordelijk voor de salesteams in Canada, de VS en Latijns-Amerika. Hij is in 2003 als territory sales manager in dienst gekomen bij WatchGuard. In deze functie heeft hij van de regio Zuidoost een van de meest succesvolle productieregio’s weten te maken. In 2013 maakte hij deel uit van het management van de US National Partner and Distribution community. Vervolgens kreeg hij de leiding over het Noord-Amerikaanse salesteam dat directe contacten met klanten heeft. Halvorsen heeft ook een belangrijke bijdrage geleverd aan het finaliseren en implementeren van een nieuwe go-to-market strategie van WatchGuard in de VS, dat een forse groei mogelijk heeft gemaakt.

“De security-oplossingen van WatchGuard kunnen alleen maar kwalitatief hoogwaardig zijn als we goede mensen in dienst hebben – van engineers tot productmanagers tot vice-presidents. Dankzij hun inspanningen zijn we meer dan ooit in staat om op een duurzame manier te groeien en uit te groeien tot marktleider”, aldus Panjwani.

Over WatchGuard Technologies
WatchGuard ontwikkelt betaalbare, all-in-one netwerk- en content security-oplossingen voor een uitgebreide beveiliging van bedrijfsgegevens, netwerken en telewerkoplossingen. WatchGuard’s eXtensible Threat Management (XTM) network security-oplossingen combineren firewall, VPN en security services voor het buiten houden van spam, virussen, malware en intrusions op bedrijfsnetwerken. De ‘Extensible Content Security’ (XCS) appliances bieden content security voor e-mail en web gecombineerd met Data Loss Prevention (DLP) voor complete contentbeveiliging. De oplossingen van WatchGuard zijn zeer schaalbaar. WatchGuard levert oplossingen voor kleine bedrijven, middelgrote tot grote ondernemingen en bedrijven met meer dan 10.000 medewerkers. Sinds de oprichting in 1996 heeft de organisatie wereldwijd meer dan 600.000 WatchGuard-appliances geïnstalleerd. Ze bieden via meer dan 15.000 toegewijde partners producten aan in 120 landen. Het hoofdkantoor van WatchGuard is gevestigd in Seattle. Daarnaast hebben ze vestigingen in Europa, Azië en Latijns-Amerika. Het Europese hoofdkantoor is gevestigd in Den Haag.
Kijk voor meer informatie op http://www.watchguard.nl.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: