Heineken en ThyssenKrupp stroomlijnen HR-processen met SAP SuccessFactors

’s-Hertogenbosch, 31 augustus 2015 – Heineken en ThyssenKrupp hebben gekozen voor SuccessFactors, de cloudgebaseerde HR-oplossing van SAP. De multinationals stroomlijnen en vereenvoudigen met deze oplossing hun HR-activiteiten.

Heineken heeft meer dan 81.000 medewerkers wereldwijd. De multinational bestiert 160 brouwerijen in 70 landen. Zij kozen de oplossing SAP SuccessFactors Employee Central voor de ondersteuning van hun nieuwe wereldwijde HR-strategie. De oplossing zorgt voor een standaardisering van alle HR-data en processen, waardoor Heineken het maximale uit hun personeelsbestand haalt.

ThyssenKrupp AG is een industriële groep met 155.000 medewerkers in bijna 80 landen. De van oorsprong Duitse organisatie koos SAP SuccesFactors Employee Central voor het standaardiseren en harmoniseren van de wereldwijde HR-activiteiten. ThyssenKrupp verwacht van de oplossing eenvoudigere HR-processen, een verbeterde operationele efficiency en ondersteuning van toekomstige technologische innovaties.

“Over de hele wereld en in elke industrie zoeken organisaties naar oplossingen die de HR-werkzaamheden vereenvoudigen en strategischer maken”, aldus Jan Duthoo, Head of Cloud bij SAP Nederland. “Dat kan alleen met technologie die silo’s afbreekt, afrekent met complicaties en beperkingen uit het verleden. Dit staat organisaties toe om beter hun talenten te ontwikkelen en minder administratief werk te hebben. We zijn daarom ook trots dat onze klanten de waarde van onze oplossingen publiekelijk onderschrijven.”

Over SAP
Als marktleider in bedrijfssoftware helpt SAP (NYSE: SAP) kleine, middelgrote en grote bedrijven met de stroomlijning van hun bedrijfsvoering. De oplossingen van SAP stellen organisaties in staat aanzienlijke efficiencyverbeteringen te bereiken binnen hun toeleveringsketens en bedrijfsprocessen, waardoor ze de concurrentie voor kunnen blijven. Op dit moment gebruiken meer dan 263.000 klanten software van SAP om winstgevend te opereren en duurzaam te groeien. Kijk voor meer informatie op http://www.sap.com/netherlands.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: