SAP stelt Raimond van het Reve aan als Director General Business & Partner Ecosystem

’s-Hertogenbosch, 1 oktober 2015 – Raimond van het Reve (1973) is per 1 oktober benoemd tot Director General Business & Partner Ecosystem bij SAP Nederland. Van het Reve wordt verantwoordelijk voor de diverse channel partners van SAP, waaronder de VAR’s, SaaS-, SAP Business One- en distributiepartners. Hij volgt hiermee Jeffrey Raskeyn op, die sinds 1 januari 2014 deze rol vervult. Tot eind 2015 zullen Van het Reve en Raskeyn samenwerken om een soepele overdracht te borgen.

Raimond van het Reve_SAPVoordat Van het Reve in dienst is getreden bij SAP, was hij werkzaam bij Fujitsu waar hij sinds 2012 Head of Channel Sales was. Daarvoor vervulde hij verschillende internationaal georiënteerde management functies bij IBM. Zo maakte hij als Midmarket Leader Benelux deel uit van het IBM Senior Leadership team. Van het Reve beschikt over een uitgebreide kennis van het midmarket segment en realiseerde vele strategische samenwerkingen met channel partners. Daarnaast heeft hij ruim 15 jaar ervaring in het creëren van succesvolle teams.

“SAP zit dagelijks in het speelveld van de digitalisering van het bedrijfsleven”, aldus Van het Reve. “Met de kennis en kunde van de channelpartners en de innovatieve bedrijfssoftware van SAP, kijk ik er naar uit om bij te dragen aan de groei en innovatie bij onze klanten, SAP en de partnercommunity”.

“Steeds meer organisaties uit diverse branches kiezen ervoor om hun IT en business te transformeren naar de cloud. Als ‘trusted advisor’ is er in deze transformatie is een grote rol weggelegd voor de SAP channelpartners,” aldus Raskeyn. “Met het krachtige SAP Cloud en SAP S/4HANA, een in-memory database beheersysteem voor het afhandelen van snelle transacties en analytische toepassingen in real-time, kunnen wij samen onze klanten helpen voor een succesvolle toekomst in de digitale economie”.

Over SAP
Als marktleider in bedrijfssoftware helpt SAP (NYSE: SAP) kleine, middelgrote en grote bedrijven met de stroomlijning van hun bedrijfsvoering. De oplossingen van SAP stellen organisaties in staat aanzienlijke efficiencyverbeteringen te bereiken binnen hun toeleveringsketens en bedrijfsprocessen, waardoor ze de concurrentie voor kunnen blijven. Op dit moment gebruiken meer dan 263.000 klanten software van SAP om winstgevend te opereren en duurzaam te groeien. Meer informatie is beschikbaar op www.sap.com/netherlands.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: