Dassault Systèmes verhuist naar ‘s-Hertogenbosch

‘s-Hertogenbosch, 5 oktober 2015Dassault Systèmes, de tweede grootste softwareleverancier van Europa, is vanuit Maarssen naar ’s-Hertogenbosch verhuisd. Vanaf 28 september is het Nederlandse hoofdkantoor gevestigd aan de Utopialaan 25, in hetzelfde gebouw als het vorig jaar overgenomen Nederlandse softwarebedrijf Quintiq. Daarmee zet Dassault Systèmes tevens de volgende stap richting het integreren van beide bedrijven.

3DEXPERIENCE-platform

De software en services van Dassault Systèmes worden al tientallen jaren gebruikt voor het ontwikkelen van innovaties in vrijwel elke marktsector. Variërend van de automobiel- en vliegtuigindustrie, tot en met diverse consumentenproducten, medische sector en retail. De afgelopen jaren is alle beschikbare functionaliteit geïntegreerd in het cloud-gebaseerde 3DEXPERIENCE-businessplatform. “Wij helpen bedrijven om samen met klanten en partners sneller onderscheidende innovaties te ontwikkelen. Dit doen we door innovatieprocessen te innoveren”, zegt Dick Hissink, Sales Director Business Transformation en Geo Leader Benelux van Dassault Systèmes.

3D-printen, Internet of Things en smart cities

De eerste helft van 2015 is de omzet van Dassault Systèmes met zestien procent gegroeid, tot bijna € 1,37 miljard (IFRS, op basis van constante valuta). Het bedrijf verwacht de komende jaren succesvol te blijven groeien als gevolg van strategische investeringen op het gebied van 3D-printen, het Internet of Things en smart cities. “Vanuit het nieuwe Nederlandse kantoor op een A-locatie langs de A2, kunnen onze mensen beter inspelen op alle groeikansen in de Benelux”, aldus Hissink. Hij geeft leiding aan drie verkoopteams, die zich richten op Business Transformation, Value Solutions en Professional Channel.

Over Dassault Systèmes
Dassault Systèmes, de 3DEXPERIENCE-specialist, levert organisaties en consumenten virtuele werelden voor het bedenken en creëren van duurzame innovaties. De marktleidende oplossingen van het bedrijf transformeren de manier waarop producten worden ontworpen, geproduceerd en ondersteund. Verder stimuleert de samenwerkingssoftware van Dassault Systèmes ook sociale innovatie, omdat het de mogelijkheden van de virtuele wereld voor iedereen verder uitbreidt om de echte wereld te kunnen verbeteren. Het bedrijf voegt met zijn oplossingen waarde toe aan meer dan 190.000 klanten in elke grootte en industrie, in ruim 140 landen.
Kijk voor meer informatie op http://www.3ds.com/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: