ESET wederom in ‘Big 5’ van Deloitte’s Fast50 CE

Sliedrecht, 5 november 2015ESET is wederom als één van de ‘Big 5’ opgenomen in de jaarlijkse Deloitte Annual Technology Fast50 CE, een lijst met de 50 snelstgroeiende technologiebedrijven uit Centraal-Europa.

Het beveiligingsbedrijf realiseerde een groei van 223% in Centraal-Europa en verdiende daarmee voor de 13e keer een plek in deze lijst. ESET is het enige bedrijf opgericht voor 2000 dat een plek in de Big 5 heeft veroverd.

Big-5
De Big 5 bestaat uit bedrijven die te groot zijn om wat groeicijfers betreft te concurreren met start-ups. Om in aanmerking te komen voor deze sectie moet een bedrijf minstens 4 jaar bestaan en een omzet van meer dan 25 miljoen euro genereren. Bovendien moet het hoofdkantoor gevestigd zijn in Centraal-Europa.

Trots
“ESET is erg trots op de snelle groei van de afgelopen 25 jaar”, zegt Ignacio Sbampato, Chief Sales and Marketing Officer bij ESET. “Dankzij onze medewerkers, business partners en – het belangrijkst – onze klanten zijn we het grootste IT security bedrijf in de Europese Unie en hebben we weer een plek in de Big 5 kunnen veroveren. Als tegenprestatie beloven we alles op alles te zetten deze erkenning volgend jaar weer te verdienen.”

Over ESET
Sinds 1987 ontwikkelt ESET bekroonde beveiligingssoftware die meer dan 100 miljoen gebruikers helpt om technologie veiliger te gebruiken. Het brede portfolio van beveiligingsproducten is geschikt voor alle populaire platformen en biedt bedrijven en consumenten over de gehele wereld de perfecte balans tussen prestaties en proactieve bescherming. Het wereldwijde verkoopnetwerk beslaat 180 landen, met regionale kantoren in Bratislava, San Diego, Singapore en Buenos Aires. Meer informatie is te vinden op www.eset.nl of volg ons op LinkedIn, Facebook en Twitter.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: