Dassault Systèmes brengt klant-experiences tot leven in 3DEXPERIENCE omgevingen op CES 2016

Dassault Systèmes' 3DEXPERIENCE platform (2)_Copyright Dassault Systèmes

‘s-Hertogenbosch, 26 november 2015Dassault Systèmes gaat op de International Consumer Electronics Show (CES) klant-experiences tot leven brengen in haar 3DEXPERIENCE omgeving. CES 2016 vindt plaats van 6 tot 9 januari in Las Vegas, Nevada. Dassault Systèmes’ is te vinden op de 3D Printing-markt in de Sands Expo-hal.

Droom, creëer en leef

Dassault Systèmes nodigt innovators in de business en wetenschap uit voor een interactieve reis rond het thema ‘Droom, creëer en leef’, in het huidige experience-tijdperk. Bezoekers kunnen daar ervaren hoe het 3DEXPERIENCE-platform de manier van bedenken, ontwerpen, engineeren en produceren van innovatieve consumentenelektronica verandert. In het droomgebied ervaren bezoekers een 3D-toepassing voor het schetsen en tot leven brengen van ideeën, via een HTC virtual reality headset. Het creëren van onderscheidende producten wordt gedemonstreerd aan de hand van alle productontwikkelingsfasen, vanaf het eerste idee tot en met sales en marketing. Verder kunnen bezoekers ervaren hoe consumenten 3D-experiences beleven, door hun huis te personaliseren, met 3D-technologie te shoppen, of te navigeren door toekomstige slimme steden.

Revolutie in klantexperiences

Auto’s, drones, smartphones, zorginnovaties, 3D-printing en het Internet of Things veroorzaken momenteel een revolutie in klant-experiences. Mogelijk gemaakt door ‘wearables’ en elektronica die producten, transportmiddelen en medische apparatuur slimmer maken. Om te anticiperen op de snelheid waarmee technische trends veranderen en nieuwe producten worden geïntroduceerd, zijn krachtige ontwerp-, engineering- en productieapplicaties nodig. Dassault Systèmes is de aanjager van digitale transformatie in high-tech en het benutten van de waarde die virtuele werelden kunnen toevoegen aan het simuleren van experiences in de echte wereld. Het 3DEXPERIENCE-platform helpt innovators nieuwe holistische experiences te creëren, die een duurzame impact hebben op mensen.

Innovaties voor de toekomst

“Geavanceerde sensoren en verbonden apparatuur transformeren de manier waarop mensen met hun omgeving interacteren”, zegt Olivier Ribet, Vice President High-tech Industry, Dassault Systèmes. “CES is een perfect evenement om bedrijven, consumenten, designers, directies en producenten te laten zien hoe 3DEXPERIENCE-omgevingen de backbone vormen voor een nieuwe generatie verbonden consumentenelektronica. 3DEXPERIENCES presenteren de echte wereld tegenwoordig zo realistisch. En door de mogelijkheden voor creativiteit in design en experimenten laten ze zien hoe innovaties in de toekomst eruit zien en te gebruiken zijn.”

Meer informatie over Dassault Systèmes’ experiences voor de high-tech sector is te vinden op: http://www.3ds.com/industries/high-tech/
Dassault Systèmes is op CES 2016 te vinden in de hallen A-C, op stand 72731.

Over Dassault Systèmes
Dassault Systèmes, de 3DEXPERIENCE-specialist, levert organisaties en consumenten virtuele werelden voor het bedenken en creëren van duurzame innovaties. De marktleidende oplossingen van het bedrijf transformeren de manier waarop producten worden ontworpen, geproduceerd en ondersteund. Verder stimuleert de samenwerkingssoftware van Dassault Systèmes ook sociale innovatie, omdat het de mogelijkheden van de virtuele wereld voor iedereen verder uitbreidt om de echte wereld te kunnen verbeteren. Het bedrijf voegt met zijn oplossingen waarde toe aan meer dan 190.000 klanten in elke grootte en industrie, in ruim 140 landen. Kijk voor meer informatie op http://www.3ds.com/

3DEXPERIENCE, CATIA, SOLIDWORKS, ENOVIA, DELMIA, SIMULIA, GEOVIA, EXALEAD, 3D VIA, 3DSWYM, BIOVIA, NETVIBES en 3DEXCITE zijn geregistreerde handelsmerken van Dassault Systèmes of zijn dochterondernemingen in de USA en/of andere landen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: