ESET biedt beheerders essentiële securitytraining

Beveiligingsspecialist onderstreept belang van sterke educatie in veranderend securitylandschap

Sliedrecht, 7 januari 2016 – Beveiligingsspecialist ESET biedt in samenwerking met Master it Training een opleiding tot ESET Network Security Administrator. In de ééndaagse cursus leren deelnemers de basis van networking security management op het gebied van groups, policies en tasks.

Security is en blijft een belangrijk onderdeel van de IT-infrastructuur bij organisaties. Sinds 1 januari 2016 is de nieuwe meldplicht datalekken van kracht en onlangs nam ook de Europese Commissie een vergelijkbare wet aan. ESET wil klanten alle mogelijkheden bieden om zich optimaal te beveiligen en datalekken te voorkomen. Trainingen en cursussen zijn daar een belangrijk onderdeel van. “Door de cursus te volgen, wordt de deelnemer master van onze producten en kan hij deze optimaal instellen voor een maximale beveiliging”, zegt Dave Maasland, Managing Director bij ESET.

Tools, vaardigheden en kennis

De keuze voor het verzorgen van de cursus, viel op Master it Training omdat educatie een vak is. “Wij brengen de kennis van onze technologie en Master it biedt de educatieve faciliteiten, zodat we gezamenlijk het beste uit de beheerder kunnen halen. We bieden deelnemers tools, vaardigheden en breiden de bestaande kennis van de beheerder uit.” Door de training uit te besteden, beoogt ESET professionalisering te bereiken om zo meerwaarde voor deelnemende organisaties te creëren. “We hebben gekozen voor de beste opleider, om te zorgen dat beheerders het netwerk na het volgen van deze training optimaal kunnen configureren.”

Optimaal gebruik

De security tools die ESET biedt, zijn zeer geavanceerd. Met de opleiding tot ESET Network Security Administrator krijgen beheerders alle handvatten aangereikt om optimaal gebruik te kunnen maken van deze beveiligingsoplossingen.

Over ESET
Sinds 1987 ontwikkelt ESET bekroonde beveiligingssoftware die meer dan 100 miljoen gebruikers helpt om technologie veiliger te gebruiken. Het brede portfolio van beveiligingsproducten is geschikt voor alle populaire platformen en biedt bedrijven en consumenten over de gehele wereld de perfecte balans tussen prestaties en proactieve bescherming. Het wereldwijde verkoopnetwerk beslaat 180 landen, met regionale kantoren in Bratislava, San Diego, Singapore en Buenos Aires. Meer informatie is te vinden op www.eset.nl of volg ons op LinkedIn, Facebook en Twitter.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: