ESET benoemd tot ‘Top Player’ door Radicati Group Endpoint Security Market Quadrant 2015

Sliedrecht, 14 januari 2016ESET is door Radicati Group genoemd als ‘Top Player in hun Endpoint Security – Market Quadrant, een jaarlijkse scan van de securitymarkt. Deze positieve benoeming is een erkenning voor ESET’s goed presterende, gebruiksvriendelijke security-oplossingen met een lage systeembelasting.

De Market Quadrant van Radicati Group biedt een uitgebreid overzicht van de belangrijkste spelers in de zakelijke endpoint security-markt. Onder de definitie ‘Top Players’ schaart Radicati Group de huidige marktleiders die met hun hoogwaardige producten grote klantenbases hebben opgebouwd.

Het rapport noemt ook ESET’s Live Grid Early Warning System, dat real-time klantdata gebruikt om nieuwe bedreigingen toe te voegen aan ESET’s virusdatabases. Ook prijst het rapport de recentelijk vernieuwde ESET Remote Administration tool.

“ESET heeft significante vooruitgang geboekt wat betreft de productfunctionaliteit en het marktaandeel”, zegt Sara Radicati, President en CEO van de Radicati Group. “ESET’s endpoint-oplossingen bieden hoge prestatie- en detectieratio’s, terwijl de systeembelasting laag blijft. Dat zorgt voor een uitstekende bescherming voor ondernemingen van alle grootten.”

“ESET heeft als doelstelling het leveren van kwalitatief sterke endpoint security-oplossingen met een lage systeembelasting, die organisaties optimaal beschermen”, zegt Dave Maasland, Managing Director van ESET Nederland. “Benoeming als ‘Top Player’ in Radicati’s Endpoint Security Market Quadrant bevestigt de effectiviteit van ESET’s langetermijnstrategie en is een mooie mijlpaal in een geschiedenis van prijswinnende oplossingen die meer dan 100 miljoen gebruikers wereldwijd beschermen.”

Meer informatie over ESET’s next-generation zakelijke security-oplossingen, inclusief ESET Endpoint Security en ESET Remote Administratie, bezoek http://www.eset.com/nl/zakelijk/.

Over ESET
Sinds 1987 ontwikkelt ESET bekroonde beveiligingssoftware die meer dan 100 miljoen gebruikers helpt om technologie veiliger te gebruiken. Het brede portfolio van beveiligingsproducten is geschikt voor alle populaire platformen en biedt bedrijven en consumenten over de gehele wereld de perfecte balans tussen prestaties en proactieve bescherming. Het wereldwijde verkoopnetwerk beslaat 180 landen, met regionale kantoren in Bratislava, San Diego, Singapore en Buenos Aires. Meer informatie is te vinden op www.eset.nl of volg ons op LinkedIn, Facebook en Twitter.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: