WatchGuard Technologies stelt Sean Price aan als Vice President Wordwide Sales

WatchGuard Technologies_Sean Price

Den Haag, 18 januari 2016 – Sean Price is de nieuwe Vice President Worldwide Sales van WatchGuard Technologies. In deze rol zal hij WatchGuard’s wereldwijde go-to-market-strategie managen en de diverse salesteams aansturen. Hij is verantwoordelijk voor de aansturing van salesteams in de Verenigde Staten, Canada, Europa, Azië en Latijns-Amerika.

Price brengt meer dan 30 jaar ervaring in de organisatie. Hij heeft een uitgebreide, waardevolle sales-expertise en ervaring met het opbouwen en aansturen van salesorganisaties binnen high-tech securitybedrijven.

Hiervoor was Price werkzaam als de CEO van CloudCheckr, een tech startup gefocused op AWS-security en compliance. Daar bracht hij structuur aan in de organisatie en zorgde hij voor vroege klantacquisitie.

Dubbele cijfers

Voor CloudCheckr bekleedde, in 14 jaar tijd, diverse C-level sales- en business development-functies bij SafeNet (nu Gemalto), een wereldleider op het gebied van databeveiliging. Bij SafeNet zorgde Prise steeds voor omzetgroei met dubbele cijfers, ontwikkelde en implementeerde hij het prijswinnende partnerprogramma en ontwikkelde het strategische partner-ecosysteem bestaande uit bijna 200 technologiebedrijven. Voor zijn tijd bij SafeNet was Price leidinggevende van salesteams van Fidelis Security Systems, Application Security Inc., Nuera Communications Inc. en Network Equipment Technologies.

‘Precies wat we nodig hebben’

“WatchGuard is op de weg omhoog, met een sterke businessgroei, innovatie en erkenning vanuit de industrie”, zegt Prakash Panjwani, CEO van WatchGuard. “Sean heeft enorm veel ervaring met het boosten van een channel-georiënteerd bedrijf, beschikt over goede business development-vaardigheden en heeft veel kennis over service providers als een route-to-market. Dat is precies wat we nodig hebben om ons groeimomentum te versnellen.”

“Ik verheug me op het aansturen van een geweldig getalenteerd global salesteam bij WatchGuard”, aldus Sean Price. “We zullen onze commitment richting channel partners verder vergroten en onze businesskansen uitbreiden over nieuwe regio’s en markten.”

Over WatchGuard Technologies
WatchGuard® Technologies, Inc is een wereldwijd leider op het gebied van geïntegreerde, multifunctionele zakelijke security-oplossingen. Deze combineren op intelligente wijze industry-standard hardware, best-in-class security-voorzieningen en policy-gebaseerde beheertools. WatchGuard levert gebruikersvriendelijke maar krachtige bescherming voor honderdduizenden bedrijven en organisaties wereldwijd. Het hoofdkantoor van WatchGuard is gevestigd in Seattle. Daarnaast hebben ze vestigingen in Europa, Azië en Latijns-Amerika. Het Europese hoofdkantoor is gevestigd in Den Haag.
Kijk voor meer informatie op http://www.watchguard.nl. Voor extra informatie, aanbiedingen en updates, volg WatchGuard op Twitter (@WatchGuardTech), Facebook of via LinkedIn.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: