ESET biedt Youfone-gebruikers betaalbare beveiliging voor mobiele en vaste apparaten

Sliedrecht, 28 januari 2016 – Abonnee’s van Youfone kunnen voortaan voor twee euro per maand twee apparaten beveiligen met ESET Multi Device Security Pack-software. Deze beschermt smartphones, desktops en tablets tegen onder andere phishing, malware, spam en diefstal. De twee partijen hebben hiervoor een partnerovereenkomst afgesloten.

Smartphones spelen een grote rol in het dagelijks leven. De toestellen bevatten steeds meer data. De gevolgen van verlies, diefstal of cybercriminaliteit zijn daardoor nog nooit zo ernstig geweest als nu. Toch blijft met name de beveiliging van mobiele devices vaak achter. Gebruikers zijn volgens een onderzoek van Telecompaper wel op de hoogte van de gevaren, maar 43 procent heeft nog geen maatregelen getroffen.

Samenwerken aan bewustwording

Volgens Dave Maasland, Managing Director van ESET Nederland, is de samenwerking een logische zet. “Voorlichting is voor ons een belangrijk speerpunt. Daarom zijn we altijd op zoek naar partners die ons daarbij helpen. Youfone is voor ons dan ook veel meer dan alleen een extra afzetkanaal. Zij helpen ons niet alleen met de verspreiding van onze oplossingen, maar ook met een grotere bewustwording.”

DNA-match

De keuze voor Youfone is volgens Maasland een bewuste. “Zij hebben net als wij service hoog in het vaandel staan. Niet voor niets ontvingen ze onlangs de ‘Beste Service Award 2016’ binnen de telecomsector. Zij zijn altijd op zoek naar producten die klanten écht verder helpen, eenvoudig in gebruik zijn en effectief werken. Youfone is een autoriteit en kennispartner voor hun klanten met de allerbeste service van Nederland. Daar onderscheiden zij zich in, en daaraan verbinden wij graag ons merk.”

Betrouwbare partner

Ook Valentijn Rensing, CEO van Youfone, is verheugd over de samenwerking. “Youfone wil haar klanten de mogelijkheid bieden zich te kunnen beschermen tegen alle gevaren die internetgebruik met zich meebrengt. In ESET hebben wij een betrouwbare partner gevonden met uitgebreide Mobile Security software die perfect aansluit bij de wens van onze klant om hun privacygevoelige informatie op eenvoudige wijze te beveiligen.”

Over ESET
Sinds 1987 ontwikkelt ESET bekroonde beveiligingssoftware die meer dan 100 miljoen gebruikers helpt om technologie veiliger te gebruiken. Het brede portfolio van beveiligingsproducten is geschikt voor alle populaire platformen en biedt bedrijven en consumenten over de gehele wereld de perfecte balans tussen prestaties en proactieve bescherming. Het wereldwijde verkoopnetwerk beslaat 180 landen, met regionale kantoren in Bratislava, San Diego, Singapore en Buenos Aires. Meer informatie is te vinden op www.eset.nl of volg ons op LinkedIn, Facebook en Twitter.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: