ESET Smart Security wint Tweakers Awards 15/16

Sliedrecht, 5 februari 2016 – Beveiligingsbedrijf ESET heeft met Smart Security de Tweakers Awards 15/16 in de wacht gesleept. De security-oplossing won in de categorie ‘Beste beveiligingssoftware’ de meeste stemmen van de leden van de toonaangevende technologiewebsite Tweakers.net. ESET laat daarmee onder andere Microsoft Security Essentials en Malwarebytes achter zich.

Tweakers.net reikt de Tweakers Awards jaarlijks uit op basis van community-onderzoek. Leden van de Tweakers-community mogen stemmen op hun favoriete hard- en software in diverse categorieën. ESET Smart Security kreeg 19.42 procent van de stemmen en eindigde daarmee op de eerste positie.

Smart Security
ESET Smart Security is een totaaloplossing voor de beveiliging van desktops en laptops met een Windows besturingssysteem. Het bevat modules voor onder andere antivirus, persoonlijke firewall, anti-malware en online bankierbeveiliging. Ook bevat het anti-diefstalfunctionaliteit en bescherming tegen bijvoorbeeld identiteitsdiefstal en phishing.

Vereerd
Dave Maasland, Managing Director van ESET Nederland, is vereerd met de onderscheiding. “Wij zijn natuurlijk ontzettend trots op het resultaat. De award is volledig democratisch bepaald, de leden en dus de eindgebruikers bepalen de uitslag. Voor ons is dat een bevestiging van onze klantgeoriënteerde aanpak. Deze overwinning is een kroon op het harde werk en bewijst dat zaken als een lage systeembelasting en goede detectiegraad onze klanten tevreden stelt.”

Meer informatie over ESET Smart Security vind je op de website.

Over ESET
Sinds 1987 ontwikkelt ESET bekroonde beveiligingssoftware die meer dan 100 miljoen gebruikers helpt om technologie veiliger te gebruiken. Het brede portfolio van beveiligingsproducten is geschikt voor alle populaire platformen en biedt bedrijven en consumenten over de gehele wereld de perfecte balans tussen prestaties en proactieve bescherming. Het wereldwijde verkoopnetwerk beslaat 180 landen, met regionale kantoren in Bratislava, San Diego, Singapore en Buenos Aires. Meer informatie is te vinden op www.eset.nl of volg ons op LinkedIn, Facebook en Twitter.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: