Comsec benoemt Itay Evron tot nieuwe managing director Benelux

Amsterdam, 17 februari 2016Comsec Cyber & Information Security Group heeft Itay Evron benoemd tot managing director voor alle Benelux-activiteiten. Hij zal een groeiend team van consultants en security-experts gaan leiden om Comsec’s concurrentiepositie op de markt verder te versterken binnen de Benelux.

Werkervaring
Evron (1983) runt sinds januari 2016 het nieuwe kantoor in Amsterdam, bestaande uit twaalf medewerkers. Met meer dan 10 jaar ervaring in IT-security beschikt hij over de juiste vaardigheden en kennis voor het uitbreiden van de dienstverlening in Nederland en omstreken.

“Ik ben al vele jaren werkzaam voor Comsec en ik ben er dan ook zeer trots op dat ik het erfgoed van mijn voorgangers mag voortzetten”, aldus Evron. “In de afgelopen jaren hebben we immers een aanzienlijke groei doorgemaakt, waarbij ik op persoonlijk vlak kon bijdragen aan het succes. We zien de vraag naar security consultancy bovendien nog steeds toenemen. De ervaring van Comsec op de lokale en wereldwijde security-markt stelt ons daarom in staat die groei in de komende jaren te handhaven. Zolang we onszelf blijven inzetten om met innovatieve oplossingen te komen en hoge kwaliteit blijven leveren bij elke dienst.”

Van december 2013 tot december 2015 werkte Itay Evron als delivery manager bij het Israëlische consultancybedrijf. In deze functie was hij verantwoordelijk voor de algehele planning en uitvoering van projecten, business development en presales, klantrelaties, en voor het budget- en kwaliteitsbeheer. Hij heeft zijn managementervaring daarnaast opgedaan in zijn rol als supervisor van de gespecialiseerde security-teams, welke binnen een breed scala aan industrieën werkzaam zijn. Waaronder de bancaire wereld, de overheid en binnen het onderwijs.

Verhuizing
Met ingang van 1 februari 2016 is het bedrijf verhuisd van Capelle a/d IJssel naar Amsterdam Zuid-Oost. Evron: “We willen ook graag fysiek dicht bij onze klanten staan. Vandaar de verhuizing naar Amsterdam, waar veel van onze klanten gevestigd zijn. Belangrijke onderdelen van onze dienstverlening zijn namelijk ons reactievermogen en onze nauwe betrekkingen tot relaties. De nieuwe locatie draagt dan ook bij aan het in stand houden en verbeteren van die eigenschappen, met behoud van een zeer professionele dienstverlening aan klanten in de Benelux.”

Itay_Business_Portrait -1

Over Comsec Consultancy
Comsec levert haar consultancy-diensten aan meer dan 600 klanten, via haar hoofdkantoor in Israël, kantoren in Londen en Amsterdam, en een netwerk van vertegenwoordigers die afkomstig zijn uit alle delen van de wereld. De professionaliteit en technische vaardigheden maken het voor ons mogelijk om met een scala aan vooraanstaande organisaties te werken, verspreid over vijf continenten. Met meer dan 140 security professionals, bezit Comsec Consulting uitgebreide ervaring en kennis in beveiliging. Met name toegespitst op cyberdreigingen, technologieën, markttrends, relevante wetgeving, toonaangevende standaarden en best practices. Voor meer informatie, ga naar http://www.comsecglobal.com/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: