ESET verhelpt probleem valse virusmeldingen na update

Sliedrecht, 29 februari 2016 – Een update van de ESET-beveiligingssoftware heeft bij diverse gebruikers geleid tot valse virusmeldingen op diverse websites. De problemen deden zich voor na de database-update met het nummer 13102. Inmiddels heeft de beveiligingsfabrikant een patch uitgebracht die het probleem verhelpt, dit is de laatste update, versie 13103.

De software gaf bij het bezoeken van diverse websites onterecht aan dat deze besmet zouden zijn met de malware JS/ScrInject.B of HTML/Refresh.BC.

ESET biedt zijn welgemeende excuses aan voor de hierdoor ontstane overlast en verwarring.

Gebruikers kunnen met vragen terecht bij ESET Nederland, via 0184 647730 of support@eset.nl.

Over ESET
Sinds 1987 ontwikkelt ESET bekroonde beveiligingssoftware die meer dan 100 miljoen gebruikers helpt om technologie veiliger te gebruiken. Het brede portfolio van beveiligingsproducten is geschikt voor alle populaire platformen en biedt bedrijven en consumenten over de gehele wereld de perfecte balans tussen prestaties en proactieve bescherming. Het wereldwijde verkoopnetwerk beslaat 180 landen, met regionale kantoren in Bratislava, San Diego, Singapore en Buenos Aires. Meer informatie is te vinden op www.eset.nl of volg ons op LinkedIn, Facebook en Twitter.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: