ESET behaalt topnotering in EMERCE100

ESET heeft een topnotering in de jaarlijkse EMERCE100 behaald. De beveiligingsexpert eindigde met vijf van de vijf sterren bovenaan in de categorie ‘IT Security’. De notering geldt voor de gehele breedte van het product- en dienstenportfolio.

Volgens EMERCE heeft ESET niet alleen veel kennis en know-how in huis, als enige van de winnaars is ook de prijs-kwaliteitverhouding uitmuntend.

EMERCE100 selecteert ieder jaar de beste bedrijven in de e-business in de EMERCE100. Voor deze elfde editie selecteerde de redactie 414 bedrijven. Bij de verkiezing hoort een speciale printeditie. De uitslag wordt bepaald aan de hand van een marktonderzoek onder bijna duizend zakelijke gebruikers, voornamelijk lezers van EMERCE.

Dave Maasland, Managing Director van ESET Nederland is trots op de onderscheiding. “EMERCE is een platform met een grote autoriteit en een kritisch publiek. De onderscheiding is dan ook een groot compliment. Het onderstreept onze inspanningen om samen met onze klanten en partners ons hard te maken voor een veiligere digitale wereld.”

De volledige uitslag is gepubliceerd op de website van EMERCE.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: