Magic Software xpa 3.1 versnelt en vereenvoudigt zakelijke app-ontwikkeling

Houten, 14 april 2016 – Magic Software introduceert een nieuwe versie van zijn op metadata-gebaseerde applicatieontwikkelplatform xpa. Het Magic xpa applicatieplatform maakt een snelle en effectieve ontwikkeling en uitrol van veilige, enterprise-grade mobiele businessapps mogelijk. Versie 3.1 vereenvoudigt en versnelt multi-platform app-ontwikkeling en maximaliseert gebruikersadoptie. Tot de belangrijkste nieuwe functies behoren een verbeterde grafische interface, een nieuwe Upgrade Manager en aanpassingsmogelijkheden voor eindgebruikers.

Verbeteringen in Magix xpa 3.1 zijn onder andere:

  • Eindgebruikers kunnen dankzij nieuwe aanpassingsopties de interface van de gebouwde app personaliseren. Zij kunnen zonder technische kennis of hulp van de ontwikkelafdeling bijvoorbeeld invoervelden hernoemen, verplaatsen of verwijderen, en kleuren en lettertypen aanpassen.
  • Verbeteringen in de interface maken een snellere ontwikkeling mogelijk van aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke mobiele en cross-platform apps.
  • Nieuwe WCF (Windows Communication Foundation)-mogelijkheden vereenvoudigen het ontwikkelen van service-georiënteerde applicaties.
  • Verbeterde functies zoals ondersteuning voor swipe-refresh en verbeteringen aan het actiemenu zorgen voor een betere mobiele gebruikservaring.
  • De nieuwe Upgrade Manager-applicatie converteert applicaties van iedere willekeurige eerdere versie van xpa direct en faciliteert zo snelle en vlekkeloze upgrades.

De nieuwe versie is al bij enkele klanten succesvol getest. “De werking en interface van de Visual Studio Form editor is een grote stap voorwaarts. Nieuwe zaken zoals de fill-width eigenschap en filtering op kolomniveau zijn erg handig en bovendien direct bruikbaar”, vertelt Geert Celie, ICT-manager van de Belgische verzekeringsspecialist ADD. “Ook ben ik zeer tevreden over de uitgebreidere eigenschappen van de .net-controls. Samen met de vertrouwde ontwikkelstudio maken het voor mij migratie-klaar.”

Over Magic Software
Magic Software voorziet klanten over de hele wereld van slimme applicatie- en integratieplatforms voor business software op de desktop, op internet, mobiele devices en in de cloud. Magic kan bogen op dertig jaar ervaring en heeft miljoenen installaties over de hele wereld en strategische samenwerkingen met vooraanstaande IT-bedrijven. Met die knowhow kan Magic oplossingen en diensten leveren die snel en met minimale inspanning kunnen worden geïmplementeerd – en die optimaal gebruik maken van bestaande assets om de kansen voor de business zo groot mogelijk te maken.
Kijk voor meer informatie op www.magicsoftware.com.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: