HyperX levert zeer snelle hardware voor eSports-toernooien ESL One

– HyperX Savage maakt topprestaties mogelijk
– Fans kunnen gloednieuwe producten uitproberen

Breda, 29 april 2016HyperX, een onderdeel van Kingston Technology Company, heeft zich als officiële hardwarepartner verbonden aan de eSports-toernooien van ESL One. Tijdens alle toernooien in 2016 spelen de gamers op computers met razendsnelle SSD’s en geheugen van HyperX.
Liefhebbers van de bekende shooter game Counter-Strike: Global Offensive kijken reikhalzend uit naar ESL One Cologne, het grootste Counter-Strike-toernooi ter wereld. Het evenement vindt plaats van 8 tot en met 10 juli en heeft een totale prijzenpot van bijna 900.000 euro. Er staat dus veel geld én prestige op het spel. Een klein beetje lag (vertraging) kan al dodelijk zijn.
Topprestaties
Daarom worden de computers van de deelnemers uitgerust met HyperX Savage-geheugen en HyperX Savage SSD’s. Met deze hardware van HyperX kunnen de gamers topprestaties neerzetten. Niet alleen in Keulen, maar ook bij de ESL One-toernooien in Manila (23 en 24 april) en Frankfurt (18 en 19 juni) en een event op een nader te bepalen datum en locatie.
Tijdens de evenementen in Frankfurt en Keulen krijgen fans de kans om een aantal gloednieuwe HyperX-producten uit te proberen, zoals de HyperX Cloud Revolver-headset die in mei op de markt verschijnt. Ook kunnen ze het comfort en de geluidskwaliteit van de Cloud en Cloud II ervaren in de HyperX-stand.

Verzekerd van de beste systemen
“De samenwerking met HyperX tijdens ESL One Katowice en Cologne van vorig jaar is heel goed bevallen en we gaan met alle plezier opnieuw met elkaar in zee voor de ESL One-evenementen in 2016”, zegt Ulrich Schulze, VP pro gaming bij ESL. “Met de SSD’s en het geheugen van HyperX zijn de deelnemende teams verzekerd van de allerbeste systemen.”

“De events van ESL One hebben al vele records op hun naam staan en we zijn er dan ook trots op dat we deze toernooien ook in 2016 kunnen steunen en zo nog meeslependere eSports-actie mogelijk maken”, zegt Vincent Jurgens, marketing manager bij HyperX in de EMEA-regio.

 

Over HyperX
HyperX is de high-performanceproductdivisie van Kingston Technology, de grootste onafhankelijke geheugenfabrikant ter wereld. HyperX ontwikkelt DDR4- en DDR3-geheugen, SSD’s, USB-flashdrives, headsets en muismatten die met name bedoeld zijn voor gamers en overclockers. De producten van HyperX staan bekend om hun hoge kwaliteit, prestaties en innovatieve technologie. HyperX is nauw betrokken bij eSports. Zo sponsort het meer dan 25 gamingteams en is het de hoofdsponsor van de Intel Extreme Masters -toernooien.
Voor meer informatie kunt u terecht op de website van HyperX. U kunt HyperX verder vinden op YouTube, Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn en Google+.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: