WatchGuard lanceert partnerprogramma voor technologiepartners

Den Haag, 12 mei 2016WatchGuard heeft een partnerprogramma opgezet voor technologiepartners. Het ‘Technology Partner Program’ is onderdeel van het WatchGuardONE-ecosysteem en biedt ondersteuning aan partners die WatchGuard-technologie gebruiken in hun oplossingen.

De beveiligingsfabrikant ondersteunt partners hiermee op het gebied van technologie, marketing en sales. Het programma is opgedeeld in drie niveaus: Silver, Gold en Platinum. Op een speciale webpagina houdt WatchGuard bij welke partners zich hebben aangesloten.

AlienVault

Tot de eerste deelnemers aan het programma behoort AlienVault. Zij bieden met hun Unified Security Management (USM)-platform een betaalbare en gebruiksvriendelijke totaaloplossing voor dreigingsdetectie en compliancebeheer. Dankzij de integratie met WatchGuard’s Fireware Operating System kan de oplossing beveiligingslogs verzamelen en analyseren en zo dreigingen detecteren.

“AlienVault’s USM-platform en de WatchGuard-benadering van netwerkbeveiliging vullen elkaar sterk aan”, zegt Andy Johnson, VP business development bij AlienVault. “USM levert uitgebreide beveiligingsopties tegen een betaalbare prijs, waardoor het goed aansluit op mid-market-klanten van WatchGuard. We zijn er trots op dat we kunnen partneren met hen en zo USM toegankelijker maken voor deze doelgroep.”

ManagedMethods

Een andere launching partner is ManagedMethods. Zij pakken het probleem aan van ‘schaduw-IT’, met een zogenoemde cloud access security broker (CASB)-oplossing. Hiermee krijgen organisaties eenvoudig grip op het gebruik van cloudapplicaties. De Watchguard Firebox-appliances integreren met ManagedMethods Cloud Access Monitor (CAM) en helpen zo met de herkenning en blokkering van risicovolle cloudapplicaties.

“Het partnerschap met WatchGuard opent voor ons nieuwe deuren. Het biedt onze klanten een heldere keuze op het gebied van Unified Threat Management”, verduidelijkt Charlie Sander, CEO van ManagedMethods.

WatchGuard zal op aankomende security-events meer informatie vrijgeven over het programma en nieuwe partners bekendmaken.

Over WatchGuard Technologies
WatchGuard® Technologies, Inc is een wereldwijd leider op het gebied van geïntegreerde, multifunctionele zakelijke security-oplossingen. Deze combineren op intelligente wijze industry-standard hardware, best-in-class security-voorzieningen en policy-gebaseerde beheertools. WatchGuard levert gebruikersvriendelijke maar krachtige bescherming voor honderdduizenden bedrijven en organisaties wereldwijd. Het hoofdkantoor van WatchGuard is gevestigd in Seattle. Daarnaast hebben ze vestigingen in Europa, Azië en Latijns-Amerika. Het Europese hoofdkantoor is gevestigd in Den Haag.

Kijk voor meer informatie op http://www.watchguard.nl. Voor extra informatie, aanbiedingen en updates, volg WatchGuard op Twitter (@WatchGuard_NL), Facebook of via LinkedIn.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: