Nieuwe versie SAP HANA helpt MKB met digitale innovatie

‘s Hertogenbosch, 20 mei 2016SAP heeft een nieuwe versie van het SAP HANA databeheerplatform uitgebracht. De nieuwe variant SAP HANA Edge Edition helpt kleine en middelgrote ondernemingen met het digitaliseren van hun activiteiten en innovaties op een eenvoudige en kosteneffectieve manier. Het nieuws werd bekendgemaakt tijdens SAPPHIRE NOW, het belangrijkste jaarlijkse SAP event dat in Orlando plaatsvindt.

SAP HANA Edge Edition komt standaard met een module voor predictive analytics, voor het analyseren en voorspellen van businessresultaten. De nieuwe editie is niet alleen welkom voor MKB-organisaties, maar ook voor partners van SAP. Zij kunnen hiermee voldoen aan de behoefte aan data- en analyseplatforms onder kleinere bedrijven.

Daarnaast bevat de nieuwe versie van SAP HANA een aantal interessante nieuwe mogelijkheden:

  • Verbanden visualiseren

De nieuwe versie van SAP HANA maakt ingewikkelde verbanden tussen data, mensen, devices en plaatsen inzichtelijk dankzij heldere visualisaties. Daardoor kunnen organisaties bijvoorbeeld gemakkelijker fraude opsporen of nieuwe businesskansen signaleren.

  • Live workloads in een testomgeving

IT-managers kunnen bovendien complete live workloads ‘vangen’ en afspelen in een testomgeving. Zo weten zij zeker dat upgrades en nieuwe functies geen negatieve impact hebben op de productieomgeving. Dat stimuleert de ontwikkeling van nieuwe innovaties, verlaagt kosten en vermindert downtime.

  • Brug tussen cloud en on-premise

Verder slaat de nieuwe HANA versie een brug tussen on-premise en cloud met hybride mogelijkheden. Gebruikers kunnen door die flexibiliteit bijvoorbeeld test-runs draaien in de cloud voor ze functionaliteit on-premise uitrollen. Die functionaliteit is vooralsnog alleen voor geselecteerde klanten beschikbaar.

Hier vindt u het volledige persbericht in het Engels: https://news.sap.com/new-sap-hana-release-enables-customers-to-innovate-at-enterprise-scale/

Over SAP

Als marktleider in bedrijfssoftware helpt SAP (NYSE: SAP) kleine, middelgrote en grote bedrijven met de stroomlijning van hun bedrijfsvoering. De oplossingen van SAP stellen organisaties in staat aanzienlijke efficiencyverbeteringen te bereiken binnen hun toeleveringsketens en bedrijfsprocessen, waardoor ze de concurrentie voor kunnen blijven. Op dit moment gebruiken meer dan 300.000 klanten software van SAP om winstgevend te opereren en duurzaam te groeien. Kijk voor meer informatie op www.sap.com/netherlands

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: