Kingston Digital lanceert nieuwe UV400 SSD

  • Hoogwaardige SSD voor snellere opstarttijden, sneller laden van toepassingen en snellere dataverwerking
  • Robuust, duurzaam en gemakkelijk te installeren

Breda, 25 mei 2016Kingston Digital Inc., de flashgeheugendivisie van Kingston Technology Company, introduceert de UV400 SSD. Deze ‘ultra value’ SSD zorgt voor snellere opstarttijden, snellere laadtijden van applicaties en voor een eenvoudige en zeer snelle dataverwerking. De UV400 is verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen: 120GB, 240GB, 480GB en 960GB*.

De SSD wordt aangedreven middels een vier-kanaalscontroller om ongelooflijke snelheden voor gebruikers mogelijk te maken. De UV400 behaalt snelheden tot wel 550 MB/s om gegevens te lezen en 500 MB/s om gegevens te schrijven. Dit maakt de SSD tot tien keer sneller dan een vaste 7200RPM harde schijf (HDD)**.

Bijzonder uitgebreid geheugen voor mobiele computers

De UV400 is robuust en duurzamer dan een mechanische harde schrijf. Het is schok- en trilbestendig, wat de betrouwbaarheid voor gebruik in notebooks en andere mobiele computers verhoogt. De SSD is beschikbaar als op zichzelf staande schijf of als bundelpakket inclusief alle benodigde accessoires voor een gemakkelijke doe-het-zelf-installatie (2.5” USB-behuizing voor notebooks, een 3.5” adapter voor desktops, een SATA-gegevenskabel en een coupon voor het downloaden van Acronis datamigratiesoftware***).

“Met trots brengen we de UV400 op de markt, waarmee gebruikers op alle niveaus hun huidige, mechanische vaste schijf kunnen vervangen door een SSD en direct de voordelen ervaren van de betere prestaties”, zegt Niels Burnet, Business Development Manager bij Kingston Technology in Nederland. “De combinatie van een krachtige vier-kanaalscontroller met TLC NAND maakt de UV400 ideaal voor consumenten die hun bestaande systeem willen upgraden.”

UV400 wordt geleverd met een gelimiteerde garantie van drie jaar en Kingston support. Voor meer informatie kunt u terecht op www.kingston.com

* Een deel van de vermelde capaciteit op een flashgeheugen is bedoeld voor formattering en andere functies en is daarom niet beschikbaar voor gegevensopslag. Daarom is de werkelijk beschikbare capaciteit voor gegevensopslag kleiner dan voor de producten is aangegeven. Ga voor meer informatie naar Kingstons handleiding voor flashgeheugen http://www.kingston.com/flashguide.

** Gebaseerd op “prestaties op basis van fabrieksinstellingen” met behulp van een SATA versie 3.0-moederbord. Snelheid kan variëren als gevolg van de host hardware, software en het gebruik. IOMETER random 4k lezen/schrijven wordt gebaseerd op een partitie van 8GB.

*** Softwareondersteuning besturingssysteem: Windows® 8.1, 8, 7 (SP1), Vista® (SP1, SP2), XP (SP3)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: