Magic Software xpi 4.5 versoepelt digitale transformatie- en IoT-projecten

Houten, 21 juni 2016 – Magic Software introduceert een nieuwe versie van zijn integratieplatform xpi. Versie 4.5 versoepelt de digitale transformatie en ondersteunt Internet of Things (IoT)-projecten.

Magic xpi 4.5 bevat een nieuwe, op Microsoft Visual Studio gebaseerd gebruikersinterface met verbeterde productiviteitsfuncties en uitgebreide out-of-the-box connectiviteit, inclusief een MQTT-connector. Met de Connector Builder kunnen gebruikers snel hun eigen herbruikbare connectoren bouwen.

Het codevrije Magic xpi integratieplatform biedt meer dan honderd kant-en-klare connectoren voor de integratie van toepassingen en technologieën. Hiermee kunnen organisaties hun bestaande IT-systemen gemakkelijker geschikt maken voor mobiele platformen, en op die manier innovatieve en efficiënte bedrijfsprocessen inrichten die hun digitale transformatie ondersteunen.

Verbeteringen in Magic xpi 4.5 zijn onder andere:

  • Nieuwe, intuïtieve gebruikerservaring gebaseerd op Visual Studio
  • Verbeterde productiviteitsfuncties, waaronder: drag&drop flow-configuratie, mini-kaart, Zoom Bar en de mogelijkheid om te werken met meerdere open flows en data mappers
  • IoT-connectiviteit via MQTT, een messaging-protocol voor sensoren en mobiele apparaten
  • Uitgebreide out-of-the-box connectiviteit met een WCF-client en JSON-ondersteuning
  • Met de SDK Connector Builder kunnen gebruikers en partners in korte tijd volledige en herbruikbare connectoren ontwikkelen, inclusief visuele datamapping en licenties aan alle derde-partij-ecosystemen.

“Deze versie bevat vele nieuwe functies en mogelijkheden die systeemintegratie soepeler, sneller en gemakkelijker maakt”, zegt John Verwaaijen, general manager Benelux bij Magic Software. “Met de uitgebreide connectiviteitsopties, de verbeterde gebruikersvriendelijkheid en de robuuste in-memory computing-architectuur ondersteunt Magic xpi 4.5 de succesvolle uitvoering van bedrijfskritische digitale transformatie en IoT-projecten.”

Over Magic Software

Magic Software voorziet klanten over de hele wereld van slimme applicatie- en integratieplatforms voor business software op de desktop, op internet, mobiele devices en in de cloud. Magic kan bogen op dertig jaar ervaring en heeft miljoenen installaties over de hele wereld en strategische samenwerkingen met vooraanstaande IT-bedrijven. Met die knowhow kan Magic oplossingen en diensten leveren die snel en met minimale inspanning kunnen worden geïmplementeerd – en die optimaal gebruik maken van bestaande assets om de kansen voor de business zo groot mogelijk te maken. Kijk voor meer informatie op www.magicsoftware.com.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: