Dassault Systèmes introduceert ‘Vehicle Program Intelligence’ voor snellere besluitvorming in transport- en mobiliteitsmarkt

‘s-Hertogenbosch, 27 juni 2016 – 3D-experience bedrijf Dassault Systèmes introduceert de ‘Vehicle Program Intelligence’-oplossing, gebaseerd op het 3DEXPERIENCE-platform. Daarmee kunnen beslissers in de transport- en mobiliteitsmarkt alle product- en productie-informatie real-time meten en analyseren, voor het verbeteren van project-, change- en kwaliteitsmanagement.

Real-time voortgangsoverzichten

Het ontwikkelen van nieuwe auto’s en andere voertuigen duurt gemiddeld zo’n vijf jaar, waarbij honderden leveranciers uit verschillende disciplines en landen betrokken zijn. Naarmate er meer informatiebronnen aan het project worden toegevoegd neemt de omvang en complexiteit toe, terwijl oude systemen en gebrekkig toegankelijke engineeringdata procesoptimalisaties belemmeren. Als oplossing daarvoor hebben fabrikanten en toeleveranciers behoefte aan gebruikersvriendelijke real-time voortgangsoverzichten van voertuigontwikkelingsprogramma’s.

Vehicle Program Intelligence

Dassault Systèmes’ ‘Vehicle Program Intelligence’-oplossing is ontwikkeld om beslissers beter inzicht te geven in de voortgang van projecten en programma’s voor het ontwikkelen van nieuwe voertuigen. Maar ook de zichtbaarheid van klantissues, fouten, responstijden en verbeteracties te vergroten en meer grip te krijgen op alle risico’s gerelateerd aan de kosten, kwaliteit en materiaalvereisten.

Virtuele samenwerkingsomgeving

In een virtuele samenwerkingsomgeving hebben beslissers snel en efficiënt toegang tot de meest actuele informatie en gedetailleerde prestatie-indicatoren over projecten, wijzigingen en de kwaliteit. Zo’n centraal toegangspunt verbetert de traceerbaarheid en betrouwbaarheid van informatie, terwijl het zoeken en verzamelen ervan veel minder tijd vraagt. ‘Vehicle Program Intelligence’ kan ook data importeren en analyseren uit andere systemen, om deze via het 3DEXPERIENCE-platform op een transparante en integrale wijze toegankelijk te maken. Dit faciliteert het gecontroleerd en zonder veel risico uit productie nemen van legacy tools en systemen.

Geïntegreerde analyseoplossing voor procesoptimalisaties

“Met ‘Vehicle Program Intelligence’ biedt Dassault Systèmes bedrijven in de transport- en mobiliteitsmarkt een geïntegreerde analyseoplossing voor procesoptimalisaties”, zegt Olivier Sappin, Vice President, Transportation & Mobility Industry, Dassault Systèmes. “Dat stelt ze in staat om beter geïnformeerd beslissingen te nemen op basis van één actuele informatiebron. De flexibiliteit en snelheid van deze marktgerichte oplossing helpt onze klanten zowel de complexiteit en kosten te verlagen, als de kwaliteit en ‘time-to-market’ van nieuwe auto’s en andere voertuigen te versnellen.”

Bekijk meer informatie over Dassault Systèmes’ oplossingen voor de transport & mobiliteitsmarkt op: http://www.3ds.com/industries/transportation-mobility/

Over Dassault Systèmes

Dassault Systèmes, de 3DEXPERIENCE-specialist, levert organisaties en consumenten virtuele werelden voor het bedenken en creëren van duurzame innovaties. De marktleidende oplossingen van het bedrijf transformeren de manier waarop producten worden ontworpen, geproduceerd en ondersteund. Verder stimuleert de samenwerkingssoftware van Dassault Systèmes ook sociale innovatie, omdat het de mogelijkheden van de virtuele wereld voor iedereen verder uitbreidt om de echte wereld te kunnen verbeteren. Het bedrijf voegt met zijn oplossingen waarde toe aan meer dan 210.000 klanten in elke grootte en industrie, in ruim 140 landen. Kijk voor meer informatie op http://www.3ds.com/

3DEXPERIENCE, het Compass logo en 3DS logo, CATIA, SOLIDWORKS, ENOVIA, DELMIA, SIMULIA, GEOVIA, EXALEAD, 3D VIA, BIOVIA, NETVIBES en 3DEXCITE zijn geregistreerde handelsmerken van Dassault Systèmes of zijn dochterondernemingen in de USA en/of andere landen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: