Kantoormeubelfabrikant Nowy Styl Group selecteert Dassault Systèmes’ 3DEXPERIENCE-platform

‘My Product Portfolio’ verbetert samenwerking en processen en versnelt ontwikkeling innovaties en productintroducties

Dassault-Systèmes-Nowy-Styles-Group

Symphony Orchestra in Katowice. Copyright Nowy Styl Group

‘s-Hertogenbosch, 29 juni 2016 – 3D-experiencebedrijf Dassault Systèmes maakt bekend dat Nowy Styl Group de ‘My Product Portfolio’ industry solution experience heeft geselecteerd voor het ontwerpen, ontwikkelen en leveren van meer innovatieve producten. De uit Polen afkomstige kantoormeubelfabrikant gaat met de nieuwe oplossing tevens productintroducties versnellen.

Nowy Styl Group

Nowy Styl Group levert vanuit eigen vestigingen in 17 landen en een partnernetwerk in 100 landen zes kantoormeubelmerken. Daarbij gebruiken ze moderne methoden voor productontwikkeling en productie, waaronder stoelonderdelen van gerecycled plastic en energie gewonnen uit houtafval. De meubels van het bedrijf worden gebruik voor kantoorwerkplekken, conferentieruimten, hotels, recepties, restaurants, bioscopen, stadions en auditoria, die duurzaamheid, betrouwbaarheid en ergonomie belangrijk vinden. Maar ook esthetisch aantrekkelijke interieurinrichtingen zoeken, die de gebruikerservaring in elke omgeving vergroten.

‘My Product Portfolio’

De ‘My Product Portfolio’-oplossing gebaseerd op Dassault Systèmes’ 3DEXPERIENCE-platform, biedt Nowy Styl Group een uniforme digitale omgeving. Daarmee kunnen organisaties complexe wereldwijde productontwikkelingsprocessen, zoals prototyping, productconfiguratie, ontwerp, marktonderzoek en multidisciplinaire samenwerking, beter ondersteunen en optimaliseren. De oplossing integreert ook alle data en processen voor maatwerkproducten. My Product Portfolio stelt Nowy Styl Group in staat om ‘design-for-cost’ strategieën te implementeren en sneller producten te introduceren die voldoen aan alle duurzaamheids- en veiligheidsrichtlijnen. Verder kan het bedrijf ontwerpen en producten simuleren en valideren in een virtuele omgeving, waardoor ze eerder inzicht krijgen in de produceerbaarheid. Tenslotte zijn alle 3D-representaties van producten en samenwerkings-applicaties zowel intern als extern met klanten bruikbaar.

Sneller inspelen op individuele klantbehoeften

“Elke klant heeft specifieke behoeften op het gebied van ruimteplanning en productie”, zegt Tomasz Bardzik, CTO van Nowy Styl Group. “Daar spelen wij op in met concepten gebalanceerd naar ontwerp en engineering. Dassault Systèmes’ nieuwe oplossing helpt onze medewerkers van technische afdelingen beter te communiceren met leveranciers en partners en eerder in het ontwikkelproces mogelijke kwaliteitsverbeteringen te ontdekken. Dat reduceert zowel de ontwikkel- en productietijd als kosten en versnelt onze ‘time-to-market’”.

“Innovatieve bedrijven als Nowy Styl Group kunnen profiteren van intuïtief te gebruiken technische omgevingen die een nieuwe experience opleveren bij het innoveren van producten”, zegt Susan Olivier, Vice President, Consumer Goods & Retail Industry, Dassault Systèmes. “‘My Product Portfolio’ integreert engineering, multidisciplinaire samenwerking, productconfiguratie en programmamanagement applicaties, voor het bedenken, ontwerpen en leveren van de juiste producten aan klanten.”

Meer informatie over Dassault Systèmes’ industry solution experiences voor Consumer Goods & Retail is te vinden op: http://www.3ds.com/industries/consumer-goods-retail/

Over Dassault Systèmes
Dassault Systèmes, de 3DEXPERIENCE-specialist, levert organisaties en consumenten virtuele werelden voor het bedenken en creëren van duurzame innovaties. De marktleidende oplossingen van het bedrijf transformeren de manier waarop producten worden ontworpen, geproduceerd en ondersteund. Verder stimuleert de samenwerkingssoftware van Dassault Systèmes ook sociale innovatie, omdat het de mogelijkheden van de virtuele wereld voor iedereen verder uitbreidt om de echte wereld te kunnen verbeteren. Het bedrijf voegt met zijn oplossingen waarde toe aan meer dan 210.000 klanten in elke grootte en industrie, in ruim 140 landen. Kijk voor meer informatie op http://www.3ds.com/

3DEXPERIENCE, het Compass logo en 3DS logo, CATIA, SOLIDWORKS, ENOVIA, DELMIA, SIMULIA, GEOVIA, EXALEAD, 3D VIA, BIOVIA, NETVIBES en 3DEXCITE zijn geregistreerde handelsmerken van Dassault Systèmes of zijn dochterondernemingen in de USA en/of andere landen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: