Gartner Magic Quadrant: T-Systems scoort hoog in clouddienstverlening

Vianen, 11 juli 2016T-Systems is eind juni 2016 voor de zesde achtereenvolgende keer gepositioneerd als leider in het Gartner Magic Quadrant voor Datacenter Outsourcing (DCO) en Infrastructure Utility Services (IUS) in Europa. Gartner beoordeelde 17 Europese cloudproviders op de strategische aspecten ‘volledigheid van visie’ en ‘uitvoeringsvermogen’.

Toekomstige groei in datacenterdiensten komt met name door nieuwe geïndustrialiseerde infrastructuuroplossingen als IUS en Infrastructure-as-a-Service (IaaS), stelt Gartner. Daarnaast verwacht het onderzoeksbureau dat de groei en marges van traditionele diensten juist verder onder druk komen te staan.
 
Groeiend partnerecosysteem
“De cloudwereld is niet homogeen en zal altijd hybride blijven. Om die reden combineren we eigen producten, zoals de nieuwe publieke cloud, met best-of-breed partnertechnologie. Dit gecombineerde aanbod voorziet onze klanten van op maat gemaakte businessoplossingen van één enkele ICT-leverancier”, zegt Anette Bronder, binnen T-Systems als Managing Director en Head of the Digital Division verantwoordelijk voor het cloudaanbod.

Het groeiende partnerecosysteem van T-Systems bestaat uit oplossingen van onder meer SAP, Microsoft, Cisco, Salesforce, VMware, Huawei, SugarCRM en Informatica.

Topranking
T-Systems behoort de laatste drie jaar tot de beste tien procent van de in het onderzoek betrokken ICT-dienstverleners op het gebied van klanttevredenheid en -vertrouwen. Met name klantvertrouwen speelt een grote rol wanneer klanten hun traditionele IT-diensten migreren naar de cloud.

Het volledige rapport ‘Magic Quadrant for Data Center Outsourcing and Infrastructure Utility Services’ van 27 juni 2016 is hier te downloaden.

Disclaimer: Gartner does not endorse any vendor, product or service depicted in its research publications, and does not advise technology users to select only those vendors with the highest ratings or other designation. Gartner research publications consist of the opinions of Gartner’s research organization and should not be construed as statements of fact. Gartner disclaims all warranties, expressed or implied, with respect to this research, including any warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.

Over T-Systems
T-Systems levert wereldwijd geïntegreerde oplossingen aan zakelijke klanten. Deze oplossingen zijn gebaseerd op het overkoepelende aanbod in informatie- en communicatietechnologie, mobiele communicatie en een unieke cloudinfrastructuur dat gebouwd is rondom gestandaardiseerde platformen en wereldwijde partnerships.

Daarnaast levert T-Systems vanuit hun beveiligde datacenters security van het hoogste niveau, waarbij continu zeer strenge Duitse regelgeving omtrent dataprotectie wordt nageleefd. Met een footprint in meer dan 20 landen, 46.000 werknemers en inkomsten van circa 7.1 miljard euro (boekjaar 2015), is T-Systems de ideale partner voor digitale transformatie. Naast traditionele ICT-diensten, bestaat het portfolio
van T-Systems uit op-maat-gemaakte infrastructuur, platformen en software uit de cloud, en innovatieprojecten in toekomstige, zakelijke gebieden zoals big data, Internet of Things, Machine-to-Machine (M2M) communicatie en Industrie 4.0. Voor meer informatie: www.t-systems.com/nl

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: