Gears of War-gamingheadset van HyperX nu verkrijgbaar

hyperx-cloudx-revolver-gears-of-war-headset

Breda, 15 september 2016 – De CloudX Revolver Gears of War-gamingheadset van HyperX, een onderdeel van Kingston Technology, is nu verkrijgbaar. Deze officieel voor Xbox gelicenseerde headset is voorzien van een exclusief Gears of War-design en past perfect bij de Xbox One S Gears of War 4 Limited Edition 2TB-bundel en de Gears of War 4 Crimson Omen Limited Edition Wireless Controller voor Xbox One1.

De HyperX CloudX Revolver Gears of War is ideaal voor first person shooters (FPS) en gameplay in een open omgeving. De gamingheadset biedt geluid van studiokwaliteit en zorgt ervoor dat gamers hun tegenstanders nauwkeuriger en van verder weg horen. Door de hoofdband van echt leer en het hoogwaardige en bekroonde Hyper X-traagschuim is de gamer verzekerd van urenlang comfortabel speelplezier.

“Met onze nieuwste headset geven we fans van Gears of War de mogelijkheid om hun gameplay naar een nog hoger niveau te tillen”, zegt Niels Burnet, Business Development Manager van HyperX. “We hebben heel hard gewerkt aan het design en het geluid. Samen met Microsoft en The Coalition bieden we gamers nu de ultieme Gears-ervaring.”

De HyperX CloudX Revolver Gears of War beschikt over een 3,5mm-aansluiting en wordt geleverd met een twee meter lange verlengkabel. U krijgt twee jaar fabrieksgarantie op deze headset en kunt uiteraard rekenen op de legendarische betrouwbaarheid van HyperX-producten.

Specificaties hoofdtelefoon:
Driver: Dynamic, 50mm with neodymium magnets
Type: Circumaural, Closed back
Frequency response:12Hz–28,000Hz
Impedance: 33 Ω
Sound Pressure Level: 104.5dBSPL/mW at 1kHz
T.H.D.: < 2%
Input Power: Rated 30mW, Maximum 500mW
Weight: 364g
Weight w/ mic and cable: 380g
Cable length and type: Headset (1.3m) + Audio Control Box (2m)
Connection: Headset – 3.5mm plug2 (4-pole) + Audio Control Box – 3.5mm stereo and mic plugs

Specificaties microfoon:
Element: Electret condenser microphone
Polar pattern: Uni-directional, Noise-canceling
Frequency response: 50Hz–18,000Hz
Sensitivity: -40dBV (0dB=1V/Pa,1kHz)

De headset is exclusief verkrijgbaar bij Game Mania.

1 Adapter required for Xbox One™ controllers with no 3.5mm port. (Adapter sold separately).

2 Compatible with devices with CTIA standard connectors.

Over The Coalition
The Coalition is een steeds groter wordend team van getalenteerde, creatieve professionals van over de hele wereld met een gezamenlijke passie voor Gears of War. Deze gamestudio in Vancouver, Canada wil de Gears-franchise naar nieuwe hoogtes stuwen met als filosofie dat je het meeste bereikt als je samenwerkt. www.gearsofwar.com

Over HyperX
HyperX is een productdivisie van Kingston Technology, de grootste onafhankelijke geheugenfabrikant ter wereld. HyperX ontwikkelt DDR4- en DDR3-geheugen, SSD’s, USB-flashdrives, headsets en muismatten die met name bedoeld zijn voor gamers en overclockers. De producten van HyperX staan bekend om hun hoge kwaliteit, prestaties en innovatieve technologie.

Voor meer informatie kunt u terecht op de website van HyperX. U kunt HyperX verder vinden op YouTube, Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn en Google+.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: