HyperX Cloud Stinger: de beste allround-headset onder de 60 euro

hx-hscs-bk-left_hr

Breda, 6 oktober 2016 – Zelfs de meest casual gamer voelt zich een pro met de HyperX Cloud Stinger. Deze gamingheadset van HyperX, een onderdeel van Kingston Technology, is nu verkrijgbaar. De HyperX Cloud Stinger biedt geluid van topkwaliteit tegen een betaalbare prijs. De headset is voorzien van het bekende HyperX-traagschuim voor maximaal draagcomfort.

De HyperX Cloud Stinger weegt slechts 275 gram en beschikt over oorschelpen die 90 graden kunnen draaien. Hierdoor kun je urenlang comfortabel gamen. De gekantelde 50mm directional drivers zorgen ervoor dat het geluid direct in het oor terechtkomt. Dit resulteert in een breder, nauwkeuriger in-game geluid. De headset heeft een stevige constructie met een aanpasbare slider van staal. Het volume is eenvoudig aan te passen met een schuifknop onderaan de rechteroorschelp. Ook handig is dat de microfoon automatisch op mute gaat als je deze naar boven klikt.

Voor de ontwikkeling van de HyperX Cloud Stinger heeft HyperX goed geluisterd naar feedback van gebruikers. Door de hoge geluidskwaliteit en sublieme audioprestaties staat deze headset garant voor een kraakhelder geluid tijdens het gamen. Je hoort het dus altijd snel als er een tegenstander bij je in de buurt komt en kunt er meteen op anticiperen. De HyperX Cloud Stinger werkt direct uit de verpakking met je PC, Xbox One™¹, PS4™, Wii U™ en mobiele apparaten².

Geschikt voor alle gamers
“Met de Cloud Stinger bouwen we voort op het succes van de HyperX Cloud-gamingheadsets”, zegt Niels Burnet, Business Development Manager van HyperX. “Het is een hoogwaardige headset met een vriendelijk prijskaartje die geschikt is voor alle gamers, ongeacht hun budget of vaardigheden. De HyperX Cloud Stinger past naadloos in het assortiment van HyperX Cloud-headsets, die stuk voor stuk een optimale geluidsbeleving bieden voor gaming, muziek, entertainment en meer.”

“HyperX maakt fantastische headsets en ik had dan ook hoge verwachtingen toen ik de HyperX Cloud Stinger uitprobeerde”, zegt Gordon Hayward, die naast NBA-basketballer ook een fanatieke gamer is. “De geluidskwaliteit is geweldig, of ik nou zelf thuis aan het gamen ben of tijdens het reizen online naar andere gamers kijk. De HyperX Cloud Stinger behoort in zijn prijsklasse tot de absolute top.”

De belangrijkste features van de HyperX Cloud Stinger:

 • Lichtgewicht ontwerp – Minimaal gewicht voor maximaal comfort
 • Audio Precision – Optimale geluidskwaliteit en audioprestaties
 • Aanpasbare slider van staal – Stevige en stabiele constructie voor lange levensduur
 • Intuïtieve volumebediening – Volume eenvoudig te regelen met schuifknop op headset
 • Microfoon met Noise Cancellation – Hoge spraakkwaliteit en handige mutefunctie
 • Multiplatform – Meer comfort en beter geluid op PC, consoles en mobiele apparaten

Overige specificaties:

Koptelefoon

 • Driver: Dynamic, 50mm with neodymium magnets
 • Type: Circumaural; closed back
 • Frequency response: 18Hz-23,000Hz
 • Impedance: 30 Ω
 • Sound Pressure Level: 102 ± 3dBSPL/mW at 1kHz
 • H.D.: ≦ 2%
 • Input Power: Rated 30mW, Maximum 500mW
 • Weight: 275g
 • Cable length and type: Headset (1.3m) + Extension Y-cable(1.7m)
 • Connection: Headset – 3.5mm plug (4 pole) + extension cable – 3.5mm stereo and mic plugs

Microfoon

 • Element: Electret condenser microphone
 • Polar pattern: Uni-directional, Noise-canceling
 • Frequency response: 50Hz~18,000Hz
 • Sensitivity: -40dBV (0 dB=1V/Pa, 1 kHz)

1 May require controller adapter (adapter sold separately).
2 Compatible with devices with CTIA standard connectors.

De headset is o.a. verkrijgbaar bij Alternate.

Over HyperX
HyperX is een productdivisie van Kingston Technology, de grootste onafhankelijke geheugenfabrikant ter wereld. HyperX ontwikkelt DDR4- en DDR3-geheugen, SSD’s, USB-flashdrives, headsets en muismatten die met name bedoeld zijn voor gamers en overclockers. De producten van HyperX staan bekend om hun hoge kwaliteit, prestaties en innovatieve technologie.

Voor meer informatie kunt u terecht op de website van HyperX. U kunt HyperX verder vinden op YouTube, Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn en Google+.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: