WatchGuard biedt integratie met ConnectWise

Koppeling zorgt voor minder beheerlast en efficiëntere operatie voor MSSP’s

Den Haag, 10 november 2016 – Beveiligingsexpert WatchGuard Technologies biedt voortaan ondersteuning voor ConnectWise, een door serviceproviders veelgebruikt businessmanagementplatform. Dankzij de koppeling kunnen managed security service providers (MSSP’s) hun dagelijkse operatie stroomlijnen en het klantcontact verbeteren.

Serviceproviders gebruiken businessmanagementplatforms voor het bieden van end-to-end IT-servicemanagement voor hun klanten. Dergelijke platforms combineren functionaliteit als ticketing, projectmanagement, assetmanagement en CRM en stroomlijnen daarmee de dienstverlening. Door de ondersteuning van WatchGuard voor ConnectWise kunnen ConnectWise-gebruikers hun securitydienstverlening rondom de oplossingen van WatchGuard automatiseren en stroomlijnen, in een schaalbare en gemakkelijk te beheren oplossing.

De belangrijkste voordelen van de integratie:

Automatische synchronisatie van assetinformatie – Ken de security van je klant

  • Minder handmatig onderhoud van informatie over securitymiddelen.
  • Diep inzicht in de security van klanten door de geautomatiseerde synchronisatie met de security-appliances van WatchGuard, inclusief start- en einddata van abonnementen, serienummers van apparaten en versies van besturingssystemen.
  • Minder kans op een onbeschermd beheerd netwerk door incorrecte einddata van securityservices.

Geïntegreerde, closed-loop serviceticketingVolg issues met eenvoudige serviceticketing

  • Servicetickets vanuit ConnectWise zijn beschikbaar voor securityoplossingen van WatchGuard.
  • Configureer gebeurtenisdrempels voor een brede range van parameters geïdentificeerd per apparaat, waaronder: securityservices, apparaatstatistieken en abonnementstatussen.
  • Het systeem opent het bestaande ticket bij een terugkerend issue, in plaats van dat het nieuwe tickets aanmaakt. Dat voorkomt een overvloed aan tickets en verbetert het zicht op securitytrends bij klanten.

Geautomatiseerde rapportages – Verstuur automatisch gegenereerde securityrapportages naar klanten

  • Integreer data van de WatchGuard beheer- en rapportageoplossingen in de ConnectWise Executive Summary Reports, inclusief apparaatstatistieken, webgebruikstatistieken en intrusion prevention service-samenvattingen.
  • Lever gepersonaliseerde rapportages aan klanten.

“Onze partners bieden een complexe mix van securityoplossingen van diverse vendoren, aan diverse klanten. Het is voor hen essentieel om de beheerlast te minimaliseren en te centraliseren en de workflows die komen bij onze oplossingen te automatiseren”, zegt Himanshu Verma, director of product management for Managed Security Services bij WatchGuard. “WatchGuard begrijpt deze groeiende behoeften en geeft managed security providers een kans zich te onderscheiden in een steeds competitievere markt. Dat doen we door hen te voorzien van oplossingen voor het stroomlijnen en automatiseren van beheer. Maar ook door het uitbreiden van ons ecosysteem met integraties die de operationele overhead voor MSSP’s sterk verkleinen.”

Over WatchGuard Technologies
WatchGuard Technologies is wereldwijd leider in netwerkbeveiliging en levert Unified Threat Management (UTM)-oplossingen, next-generation firewalls, veilige wifiverbindingen en network intelligence-dienstverlening van topkwaliteit aan meer dan 75.000 klanten over de hele wereld. De bedrijfsmissie is security van enterpriseniveau mogelijk maken voor alle soorten organisaties, ongeacht hun grootte. Dit doet WatchGuard met eenvoud als uitgangspunt, waardoor het diensten- en productenportfolio uitermate geschikt is voor zowel grote ondernemingen als het MKB. Het hoofdkantoor is gevestigd in Seattle. Daarnaast heeft WatchGuard vestigingen in Noord-Amerika, Europa, Azië en Latijns-Amerika. Het Europese hoofdkantoor is gevestigd in Den Haag. Voor meer informatie kunt u terecht op: www.watchguard.com

For extra informatie, promoties en updates, volg WatchGuard op Twitter (@WatchGuard), Facebook of via de LinkedIn-bedrijfspagina. Of bezoek onze InfoSec-blog, Secplicity, voor meer realtime updates over de laatste dreigingen en hoe daarmee om te gaan: www.secplicity.org

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: