Magic Software Benelux en Tymlez werken samen aan blockchainapplicaties

magiclogo
Den Haag, 19 december 2016Tymlez en Magic Software Benelux onderzoeken samen hoe blockchaintechnologie de efficiëntie en effectiviteit van ondernemingen kan verbeteren. In het kader van de samenwerking gaan beide softwarebedrijven schaalbare, op blockchain gebaseerde bedrijfsapplicaties ontwikkelen.

De meeste organisaties opereren tegenwoordig binnen een heterogeen IT-landschap. Hierdoor worden zij vaak geconfronteerd met uitdagingen rondom het delen van data in diverse toepassingen, databases, besturingssystemen en regio’s. Om deze problemen succesvol aan te pakken, is verfijnde – maar tegelijkertijd krachtige – technologie nodig.

“Uit gesprekken met onze klanten leerden we dat gedistribueerde databasetechnologie vele voordelen met zich meebrengt. Denk hierbij aan de schaalbaarheid en functionaliteiten zoals een efficiënt verificatiesysteem dat veilige storage biedt en een onweerlegbare bron van de waarheid vormt”, zegt John Verwaaijen, General Manager bij Magic Software Benelux.

“Onze klanten kunnen met ons platform de authenticiteit van hun data waarborgen in de digitale, documentloze processen. Hierbij is de veiligheid end-to-end gewaarborgd. Dit vormt voor hen het grootste voordeel. Verder kunnen de eindgebruikers de dienst binnen enkele minuten gebruiken, zonder investeringen vooraf. Dit resulteert in een snelle return on investment. Onze partners zijn blij met de dienst, omdat deze hen direct kansen biedt en het hen mogelijk maakt om hun investeringen in digitale innovaties optimaal te benutten”, zegt Michael Reh, CEO en medeoprichter van Tymlez.

Volgens de voorwaarden van de overeenkomst zal Tymlez gebruikmaken van Magic Software-technologie om hun framework te koppelen aan bestaande legacy-omgevingen. Magic Software-gebruikers kunnen op hun beurt gebruikmaken van de blockchaintechnologie van Tymlez.

Over Tymlez

Tymlez ontwikkelt uiterst schaalbare, kant-en-klare bedrijfsapplicaties met hun eigen state-of-the-art industrie-gestandaardiseerde framework dat de ontwikkeling van webapplicaties versimpelt en versnelt. Het framework van Tymlez is dynamisch en flexibel, zodat het eenvoudig aan te passen is aan nieuwe standaarden. De oplossingen van het bedrijf nemen het huidige IT-landschap in acht en faciliteren dus een IT-strategie die uitgaat van twee snelheden. Met het Tymlez-platform krijgen eindgebruikers een hoogwaardig, schaalbaar, multi-tenant platform voor slimme contracten dat binnen een paar minuten kan worden ingezet in een verscheidenheid aan sectoren, energie, financieel, juridisch, retail en ook binnen de overheid met oplossingen als beveiligd delen van documenten, IoT-transacties, micro payments, digital asset en digital rights management. Het hoofdkantoor van Tymlez staat in Nederland. Het bedrijf heeft daarnaast kantoren in Duitsland en het Verenigd Koninkrijk. Kijk voor meer informatie op www.tymlez.com of volg Tymlez op Twitter: http://www.twitter.com/Tymlez.

Over Magic Software

Magic Software voorziet klanten over de hele wereld van slimme applicatie- en integratieplatforms voor business software op de desktop, op internet, mobiele devices en in de cloud. Magic kan bogen op dertig jaar ervaring en heeft miljoenen installaties over de hele wereld en strategische samenwerkingen met vooraanstaande IT-bedrijven. Met die knowhow kan Magic oplossingen en diensten leveren die snel en met minimale inspanning kunnen worden geïmplementeerd – en die optimaal gebruik maken van bestaande assets om de kansen voor de business zo groot mogelijk te maken.
Kijk voor meer informatie op www.magicsoftware.com.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: