HyperX presenteert Cloud Revolver S: de eerste gamingheadset met plug-and-play Dolby Surround Sound

Cloud Revolver S biedt meeslepend Dobly-geluid met één druk op de knop – geen software nodig

Rotterdam, 4 januari 2017HyperX, een onderdeel van Kingston Technology, kondigt zijn meest geavanceerde gamingheadset ooit aan: de HyperX Cloud Revolver S met plug-and-play Dolby® 7.1 Surround Sound. HyperX heeft Dolby Headphone®-technologie verwerkt in een nieuwe USB-dongel die met één druk op de knop zorgt voor meeslepend geluid van topkwaliteit.

De Cloud Revolver S staat garant voor haarscherp geluid met een breed geluidsveld. Deze multiplatform-gamingheadset is voorzien van 50 mm-drivers en een noise cancelling-microfoon die speciaal is ontworpen voor professionele gamers en eSporters. Dankzij het HyperX-traagschuim en een nieuw breed hoofdband-design zijn gamers verzekerd van urenlang comfortabel speelplezier.

De Cloud Revolver S brengt het realistische Dolby Headphone-geluid naar de bekroonde serie Cloud Revolver-headsets van HyperX. Dankzij Dolby Headphone 7.1 personal surround sound en de unieke drivertechnologie kunnen gamers geluiden om hen heen visualiseren vanaf verschillende afstanden en invalshoeken. Dit draagt bij aan een zeer intense game-ervaring.

Helder en nauwkeurig
Het verfijnde geluid maakt de Cloud Revolver S uitermate geschikt voor onder andere first person shooters en games in een 3D-omgeving. Gamers hebben echt een streepje voor op andere spelers, omdat ze veel duidelijker en nauwkeuriger kunnen horen waar tegenstanders zich bevinden. De drager heeft de keuze uit drie standaard equalizer-instellingen (boost, flat en vocals).

“De HyperX Cloud Revolver S biedt serieuze gamers hoogwaardig geluid, optimale prestaties en maximaal comfort”, zegt Niels Burnet, Business Development Manager van HyperX. “Je hoeft de headset alleen maar in te pluggen en na één klik staat het Dolby-geluid aan. De Cloud Revolver S brengt entertainment naar een nieuwe dimensie, of het nou gaat om games, films of muziek.”

Beschikbaarheid en ondersteuning

De Cloud Revolver S is vanaf 14 maart 2017 verkrijgbaar via het HyperX-netwerk van retailers en webwinkels. De headset komt met twee jaar fabrieksgarantie en de toonaangevende klantenservice en ondersteuning van HyperX. De Cloud Revolver S wordt gepresenteerd tijdens International CES 2017, dat van 5 tot en met 8 januari plaatsvindt in Las Vegas.

De belangrijkste features van de HyperX Cloud Revolver S:

  • Dolby Surround Sound – Nieuwe USB-dongel met ingebouwde geluidskaart voor plug-and-play surround sound.
  • Ontwikkeld voor gamers – Drie equalizer-instellingen, losse knoppen voor volume en het dempen van de microfoon en backlit-LED om snel te kunnen zien welke standen actief zijn.
  • Nieuw ontwerp – Bredere hoofdband, matzwarte afwerking en het bekroonde HyperX traagschuim.
  • Optimale prestaties – Geen software of losse audiobox nodig, in tegenstelling tot bij concurrerende headsets.
Over HyperX
HyperX is de high-performanceproductdivisie van Kingston Technology, de grootste onafhankelijke geheugenfabrikant ter wereld. HyperX ontwikkelt DDR4- en DDR3-geheugen, SSD’s, USB-flashdrives, headsets en muismatten die met name bedoeld zijn voor gamers en overclockers. De producten van HyperX staan bekend om hun hoge kwaliteit, prestaties en innovatieve technologie. HyperX is nauw betrokken bij eSports. Zo sponsort het meer dan 25 gamingteams en is het de hoofdsponsor van de Intel Extreme Masters -toernooien.
Voor meer informatie kunt u terecht op de website van HyperX. U kunt HyperX verder vinden op YouTube, Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn en Google+.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: