HyperX onthult nieuw RGB-gamingtoetsenbord en Pulsefire-gamingmuis

Diverse nieuwe accessoires voor gamers te zien tijdens CES 2017

Rotterdam, 5 januari 2017HyperX, een onderdeel van Kingston Technology, kondigt een aantal nieuwe accessoires voor gamers aan. Het assortiment wordt uitgebreid met het HyperX ALLOY™ RGB-gamingtoetsenbord, de Pulsefire™-gamingmuis en twee nieuwe versies van het ALLOY™ FPS mechanische gamingtoetsenbord (met rode of bruine Cherry MX-switches). Professionele gamers van het eSports-team Echo Fox hebben alle producten uitvoerig getest.

Hyper-X toont de nieuwe accessoires tijdens International CES 2017 in Las Vegas (van 5 tot en met 8 januari). Dit zijn de belangrijkste specificaties:

Het ALLOY™ RGB-gamingtoetsenbord is voorzien van een gloednieuw toetsenborddesign met 16M ledkleuren en speciale mediatoetsen. Gamers kunnen de dynamische verlichting van de toetsen naar wens aanpassen. Door het stevige metalen frame kan dit toetsenbord tegen een stootje.

De Pulsefire™-gamingmuis is de eerste gamingmuis van HyperX, speciaal ontwikkeld voor professionele gamers. Deze muis is uitgerust met een optische gamingsensor met vier standaard DPI-instellingen met ledindicatoren (400/800/1600/3200). Voor het wijzigen van de instellingen is geen software vereist. De Pulsefire-gamingmuis is ook nog eens verrassend betaalbaar.

Het ALLOY™ FPS mechanische gamingtoetsenbord met rode of bruine Cherry MX-switches is voorzien van een stalen frame met een ruimtebesparende lay-out. Hierdoor blijft meer ruimte over voor muisbewegingen. De nieuwe switchopties en de getextureerde rode WSAD-toetsen geven gamers meer controle over hun acties in bijvoorbeeld first person shooters. De dynamische rode ledverlichtingsprofielen zijn zonder software in te stellen. Het toetsenbord wordt geleverd met verwijderbare kabel en een opbergtasje, waardoor het makkelijk overal mee naartoe te nemen is.

Tijdens CES 2017 worden ook twee andere nieuwe producten van HyperX gepresenteerd:

De Cloud Revolver™ S met plug-and-play Dolby™ 7.1 Surround Sound is de meest geavanceerde gamingheadset van HyperX tot nu toe. HyperX heeft Dolby Headphone™-technologie verwerkt in een nieuwe USB-dongel die met één druk op de knop zorgt voor meeslepend geluid van topkwaliteit. De Revolver S staat garant voor urenlang comfortabel speelplezier en optimale prestaties dankzij haarscherp geluid en een breed geluidsveld. Dat maakt deze headset zeer geschikt voor first person shooters en andere 3D-games. Het volledige persbericht voor de Cloud Revolver S is hier te vinden.

HyperX toont ook zijn eerste DDR4-modules met RGB-verlichting. De HyperX Predator DDR4 LED Memory komt met RGB-verlichting die kan worden gekoppeld aan moederborden met RGB-besturingstechnologie zoals Asus Aura Sync, Gigabyte RGB Fusion of MSI Mystic Light Sync. Het gaat om een sneak preview, dus deze informatie is nog niet definitief.

“Met onze accessoires voelen zelfs casual gamers zich als een pro”, zegt Niels Burnet, Business Development Manager bij HyperX. “De meest succesvolle eSporters ter wereld gebruiken HyperX, omdat onze producten de kwaliteit bieden die nodig is om te winnen. Het is onze missie om de allerbeste accessoires met een aantrekkelijk prijskaartje te ontwikkelen voor gaming op pc, consoles en mobiel.”

HyperX is een fervent sponsor van eSports en de gamingcommunity. De producten van HyperX zijn speciaal ontwikkeld voor FPS-games. Zo staan de HyperX Cloud Revolver en de nieuwe Revolver S garant voor kraakhelder en nauwkeurig geluid. Dat geeft de drager een streepje voor op andere spelers. Het nieuwe HyperX ALLOY FPS mechanisch gamingtoetsenbord is het officiële toetsenbord van Intel Extreme Masters en wordt gebruikt in de Intel Showcase bij alle Season 11-gamingevents. Ook wordt ALLOY FPS aangeraden door professionele gamingorganisaties als NaVi Gaming, Echo Fox en SK Gaming.

Beschikbaarheid:
ALLOY RGB – Verkrijgbaar vanaf Q3 2017; prijs nog niet bekend

Pulsefire gamingmuis – Verkrijgbaar vanaf april 2017
ALLOY FPS rood en bruin – Verkrijgbaar vanaf 2017
Cloud Revolver S – Verkrijgbaar vanaf maart 2017

DDR4 Modules met RGB LED-verlichting – Verkrijgbaar vanaf Q3 2017; prijs nog niet bekend

Over HyperX

HyperX is de high-performanceproductdivisie van Kingston Technology, de grootste onafhankelijke geheugenfabrikant ter wereld. HyperX ontwikkelt DDR4- en DDR3-geheugen, SSD’s, USB-flashdrives, headsets en muismatten die met name bedoeld zijn voor gamers en overclockers. De producten van HyperX staan bekend om hun hoge kwaliteit, prestaties en innovatieve technologie. HyperX is nauw betrokken bij eSports. Zo sponsort het meer dan 25 gamingteams en is het de hoofdsponsor van de Intel Extreme Masters -toernooien.
Voor meer informatie kunt u terecht op de website van HyperX. U kunt HyperX verder vinden op YouTube, Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn en Google+.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: