EZVIZ introduceert bewakingscamera’s en alarmsystemen in Nederland

Hoofddorp, 23 oktober 2017EZVIZ levert zijn producten en oplossingen sinds kort ook in Nederland. EZVIZ is een dochteronderneming van Hikvision Group, ‘s werelds grootste leverancier van videobewakingssystemen. Het bedrijf maakt alarmsystemen, IP-camera’s (bekabeld, PoE en wifi) en actiecamera’s voor consumenten en bedrijven. Deze zijn onder andere verkrijgbaar via Bol.com en Coolblue.

Hikvision heeft EZVIZ in 2014 opgericht om te voldoen aan de groeiende vraag naar betaalbare, kwalitatief hoogwaardige camera’s en alarmsystemen. De oplossingen van EZVIZ bieden zowel zakelijke als thuisgebruikers gemoedsrust, veiligheid en comfort. Een belangrijk uitgangspunt is het gebruiksgemak. Zo heeft het bedrijf voor zijn producten een zeer gebruiksvriendelijke mobiele app ontwikkeld en is het installatieproces van alle producten erg eenvoudig.

Design, privacy en security
EZVIZ besteedt ook veel aandacht aan het design. De producten en oplossingen zijn futuristisch en stijlvol vormgegeven en passen in elk interieur. Ook zijn privacy en security ingebouwd. Zo wordt alle communicatie om via de app in te loggen versleuteld verstuurd. Gebruikers moeten een zelfgekozen naam en wachtwoord invoeren om beelden te bekijken op een smartphone of pc en diverse camera’s hebben een speciale privacymodus die op afstand te activeren is.

Videobewaking
De belangrijkste productlijn is videobewakingscamera’s. De verschillende modellen beschikken over allerlei functies, zoals nachtzicht, speaker en microfoon, pan- en tiltfunctie of optische zoom. Er zijn zowel wificamera’s en bekabelde modellen als Power over Ethernet (PoE)-versies beschikbaar. De camera’s zijn onder meer geschikt om toezicht op kinderen te houden tijdens het slapen, het huis of kantoor te beveiligen of tijdens het reizen contact te blijven houden met gezinsleden.

Het aanbod van EZVIZ bestaat uit de volgende productcategorieën:

  • Kubuscamera’s: kleine, veelzijdige kubusvormige camera’s met een magnetische voet.
  • Pan- en tiltcamera’s: camera’s met pan- en tiltfunctie voor het monitoren van gehele ruimtes.
  • Outdoorcamera’s: bewakingscamera’s die ook geschikt zijn voor buitengebruik.
  • Batterijcamera’s: wificamera’s die maandenlang vooruit kunnen op één batterijlading.
  • Fisheyecamera’s: panoramacamera’s voor het maken van 360-gradenbeelden.
  • Actiecamera’s: schokbestendige camera’s voor het filmen van prachtige actiebeelden.
  • Alarmsystemen: alarmkits en diverse typen sensoren voor het registreren van indringers.
  • Recorders: recorders en routers voor het opslaan van grote hoeveelheden beeldmateriaal.
Smart home
EZVIZ introduceert de komende tijd ook oplossingen voor smart homes, een snelgroeiend marktsegment. Ondanks zijn achtergrond in de markt voor camerasystemen zal EZVIZ zich in de smart home-markt niet beperken tot alleen monitoring en video. Het bedrijf ontwikkelt ook componenten die het mogelijk maken om verlichting, elektrische voorzieningen voor apparaten en bijvoorbeeld video-intercoms aan te sturen. Hierdoor ontstaat een compleet ecosysteem voor smart homes.

Press Release_Dutch_V2

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: